9 recomandări de echipament pentru podcasteri

Podcasturile au devenit în ultima perioadă tot mai populare. Te gândești să te apuci de podcasting sau ai un prieten care îți povestește des despre asta? 

Ți-am pregătit o listă de recomandări pentru podcasterul din viața ta sau – de ce nu – din interiorul tău!

Audio-Technica AT2020USB+

Audio Technica AT2020USB+ este microfonul creat de Audio Technica pentru înregistrările pe calculator, ce dispune de o ieșire USB digitala. AT2020USB+ este un microfon de studio condenser cardioid, cu conexiune USB, amplificator intern și control de volum. AT2020USB+ dispune de toate calitățile unui microfon de studio din punct de vedere al articulației, clarității și naturaleții sunetulut receptat, fiind ideal pentru înregistrare în home studio, înregistrări pe teren, podcasturi și înregistrări vocale.Totodată permite monitorizarea directă a ceea ce receptează prin căști datorită conectorului jack cu control al volumului. Din punct de vedere tehnic microfonul de studio Audio Technica AT2020USB+ vine cu o capsulă condenser permanent polarizată.

Audio-Technica ATR2500USB

Ideal pentru podcasting, înregistrări home studio, înregistrări pe teren și utilizare voiceover, ATR2500-USB se conectează direct la portul USB, și functionează perfect cu software-urile preferate de înregistrări. Acest microfon condenser cu diafragma mare oferă o iesire USB pentru înregistrări pe computer, un convertor de calitate analog/digital pentru fidelitate excelentă, și o iesire de căști cu nivel de control pentru monitorizare. Polar pattern polară cardioid reduce preluarea sunetelor nedorite din lateral și spate.

Rode NT-USB

Rode NT-USB este un microfon ce poate fi conectat prin USB la calculator. Este recomandat pentru înregistrări de calitate și este compatibil cu majoritatea programelor de înregistrare.

Marantz Pod Pack 1

Marantz Pod Pack 1 este un pachet complet pentru transmisiile de studio radio, podcast sau home recordings. Este format din microfon condenser, stativ și cablu. Microfonul condenser este de calitate înaltă și este completat de un stativ de masă cu brațe articulate, ce se poate ajusta pentru o poziție optimă, fixă, prin intermediul arcurilor de oțel. Microfonul are caracteristica polara cardioidă și frecventă de la 20Hz la 17kHz. Brațul poate fi ajustat de la 40cm la 70cm, și este construit complet din metal.

Marantz Sound Shield Compact

Marantz Sound Shield Compact este un filtru compact de reflectare a vocii ce este destinat montării la un stativ de microfon. Este pliabil, ușor de transportat, iar materialul de înaltă calitate ce reduce sunetul de fundal oferă o calitate curată a înregistrărilor.

Rode PodMic

Rode PodMic este un microfon dinamic cu conectare XLR, cardioid, versatil, conceput special pentru podcasting. Acest microfon are, de asemenea, un filtru pop incorporat pentru a reduce zgomotele nedorite. PodMic este optimizat pentru a fi utilizat cu RØDECaster Pro Podcast Production Studio, dar va oferi, de asemenea, rezultate excepționale cu orice interfață de microfon de înaltă calitate.

Audio-Technica ATH-M20x

Audio-Technica ATH-M20X sunt căști semi-profesionale circumaulare dinamice. Acestea sunt dotate cu driver de 40mm, răspuns în frecvență 15-20000Hz, putere maximă 700mW și o impedantă de 47 ohmi, fiind ideale pentru tracking și monitorizare în studio sau mixing in home-studio.

Tascam TH-02

Căștile TH-02 oferă sunetul pe care trebuie să îl auzi la un preț atât de scăzut încât nu îl poti ingnora. Sensibilitatea și răspunsul în frecvență al căștilor TH-02 oferă un sunet clar și echilibrat pentru a se potrivi cu toate melodiile preferate, indiferent de gen sau aplicația de redare. Aceste căști de inaltă performanță produc înalte impecabile, medii clare și joase bogate, exact în punctele în care alte casti te fac să îți doresti mai mult. Dispunând de 2 pad-uri pentru urechi și bentiță captusită, castile TH-02 pot fi folosite confortabil timp îndelungat.

Soundsation Voxtaker 100 USB

VOXTAKER 100 USB este un microfon condenser pentru studio ușor de folosit. Microfonul este compatibil plug-and-play cu majoritatea sistemelor de operare și nu necesită instalarea niciunui driver. Similar cu microfonul VOXTAKER 100, acesta este un microfon profesional echipat cu o capsulă condenser cu model de captare cardioid. Microfonul poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații – de la studiouri de înregistrare la broadcast și podcasting, prin simpla conectare a unui cablu USB.


Sperăm că această listă a fost utilă! Tu ce produse pentru podcasteri recomanzi? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.