Cele mai bune căști audio: Top 7 modele pentru toate bugetele

Căștile reprezintă un accesoriu nelipsit din viața celor apreciază muzica și trăiesc după ritmurile ei. Cu siguranță, atunci când îți pui căștile pe urechi, te regăsești într-o lume proprie, departe de zgomotele externe și de ceea ce se întâmplă în jur.

O pereche bună de căști, la un preț accesibil, trebuie să îndeplinească trei condiții necesare:

În funcție de un buget accesibil și de condițiile menționate anterior, v-am pregătit o listă cu 7 cele mai bune căști audio.

#1 JBL T450BT

Sony MDR-XB50AP

JBL este bine cunoscut pentru calitatea audio a boxelor portabile, fiind în top atunci când vine vorba despre achiziționarea unui device de sunet la un preț accesibil. Și de data aceasta, la categoria de căști, JBL reușește să impresioneze prin calitatea bass-ului și estetica modelului.

JBL T450BT reprezintă o pereche de căști on-ear, cu funcție de Bluetooth, astfel încât să nu fi limitat în mișcări din cauza lungimii firelor. Au o durată îndelungată de viață a bateriei, aceasta ținând până la 11 ore în cazul unei sesiuni de ascultare continuă, după o singură încărcare.

Audio-Technica ATH-AVC200

Făcând parte din categoria perechilor de căști care se conectează prin cablu, ATH-AVC 200 este o alegere convenabilă pentru a asculta muzică la birou sau a-ți începe viața de gamer. Oferă o izolare fonică față de exterior bună, cu o calitate a bass-ului medie, iar nivelul de confort resimțit la purtare este mai mare decât majoritatea căștilor din categoria low-price.

Are un răspuns în frecvență bun (20 – 22.000 Hz), fiind considerat un model de top la categoria de căști over-ear cu preț redus.

Superlux HMC660X

Superlux HMC660X este potrivit oricărei activități de gaming, streaming sau broadcasting datorită nivelului crescut de confort pe care îl oferă la purtare. Sunt considerate cele mai bune căști audio la preț redus pentru scopul lor de utilizare, fiind folosite chiar și în studio-urile de muzică sau film.

Cu toate acestea, răspunsul în frecvență este mai scăzut față de cele două versiuni prezentate anterior (15 – 15.000 Hz), dar acesta nu ar trebui să reprezinte un impediment la achiziționare. Un element în plus pe care îl aduce Superlux HMC660X este microfonul incorporat care face transmiterea vocii să fie mai clară pentru receptor.

Microsoft LifeChat LX-3000 Casti cu Microfon USB

Cei de la Microsoft au găsit un moment oportun să vină pe piață cu o pereche de căști “bună la toate” și accesibilă pentru toate buzunarele: perioada pandemică. Acum că majoritatea își întreprind activitățile din fața calculatorului, LifeChat LX-3000 vine în ajutorul lor cu o caracteristică importantă: anularea zgomotelor de fundal.

Este o pereche de căști on-ear destul de simplă ca și estetică, incorporată cu un microfon și conectându-se printr-un cablu USB. Cu toate acestea, este un model excelent pentru lucrul de acasă sau gaming.

Xiaomi Mi Pro HD Casti Audio In-Ear Silver

Această variantă de căști in-ear de la Xiaomi are un preț mai ridicat decât modelele cu care sunteți obișnuiți, datorită calității HD a redării sunetului. Un alt element cheie pe care îl prezintă căștile Mi Pro HD este designul rotund și înclinat la 45 de grade, astfel încât să se potrivească perfect în ureche și să reprezinte un accesoriu favorit pentru persoanele active.

Deși fac parte din categoria low-price, o categorie considerată ca având o durabilitate de viață scăzută, Xiaomi Mi Pro HD se află în top când vine vorba despre rezistența la uzură și factori externi de șoc. Căștile sunt îmbrăcate în metal, ceea ce le oferă un anumit grad de rezistență și duritate.

#6 Sony MDR-XB50APL

Sony MDR-XB50AP

O altă variantă de căști in-ear pentru toate buzunarele este reprezentată de Sony. Conceptul acestor căști audio este simplu, putând fi găsit în mai multe culori: roșu, negru, alb și albastru. Nivelul de confort al MDR-XB50APL este oferit de dimensiunile diferite ale dopurilor care se atașează la capătul căștilor.

Sony MDR-XB50APL reprezintă una dintre cele mai bune căști audio atunci când vorbim despre calitatea sunetului și a bass-ului.

Xiaomi Mi Pro HD Casti Audio In-Ear Silver

Una dintre cele mai bune variante de căști de studio la preț redus este reprezentată de ATH-M20x. Această pereche este cunoscută pentru design-ul simplu, dar atrăgător, care a rămas în vogă chiar și în ziua de astăzi. Pe lângă caracteristicile estetice, ATH-M20x are o rezistență sporită la lovituri și zgârieturi.

 

Deși are un preț redus pentru o pereche de căști de studio, semnătura sonoră este echilibrată cu un răspuns profund al bass-ului, putând fi interceptate toate detaliile sunetului.

Alege-ți o pereche de căști care să îndeplinească la nivel maxim scopul pentru care vor fi utilizate și modelul care s-ar potrivi cel mai bine stilului tău. Poți vedea mai multe produse de căști audio pe F64.

Poate te-ar mai interesa și următoarele articole:

Cele mai bune echipamente audio pentru podcast
Audio-Technica seria ATW-1700 – cu Vladimir Chetroiu
Ce înseamnă streaming: Tot ce trebuie să știi

Sperăm că această listă te va ajuta să alegi căștile potrivite pentru tine. Tu pe ce căști audio ai pus ochii? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.