#adoptabucurie alături de ASPA și F64 – Poveștile câinilor din centrele ASPA

Așa cum v-am spus acum câteva zile, F64.ro și ASPA au început o colaborare minunată pentru a fotografia patrupezii fără stăpân cu scopul de a le găsi familii.

Astăzi ne-am gândit să împărtășim cu voi câteva dintre poveștile de viață ale câinilor din centrele ASPA care dovedesc, dincolo de orice, că dragostea lor este necondiționată, că își păstrează bucuria în ochi chiar dacă simt lipsa iubirii unui stăpân. 

Când am primit invitația de a colabora, nu știam prea multe despre câinii din centrele ASPA. Însă odată ajunși la ASPA Bragadiru, am fost extrem de impresionați de felul în care câinii au interacționat cu noi. Unii erau mai timizi și nu știau ce este obiectul mare și negru pe care îl țineam în mâini, dar cei mai mulți dintre câinii fotografiați au venit spre noi încercând să se joace, să ceară pupici și mângâieri. Nu a fost niciunul obraznic, deși s-au plimbat în voie printre lucrurile noastre, nu au făcut altceva decât să miroasă și să se uite curioși la noii veniți. Cred că asta e dovada că acești căței sunt pregătiți pentru adopție, fiind sociabili și drăgăstoși.

Chiar dacă sunt câini fără stăpân, am văzut că sunt îngrijiți frumos, atent și cu răbdare. Însă sufletele acestea micuțe și pline de iubire au nevoie de mai mult, au nevoie de o familie! 

Cu ajutorul celor de la ASPA, v-am pregătit o descriere a cățeilor cu care am interacționat și sperăm că vă vor ajuta să decideți ce patruped simpatic doriți în căminul vostru. 

Lolita

Lolita se află de mult timp în centrul ASPA Bragadiru. Mai exact, a petrecut până acum 727 de zile în padocul ei fără să aibă parte de iubirea unei familii, de mângâieri, plimbări sau joacă în parc.

Deși este o cățelușă foarte cuminte, iubitoare și prietenoasă. Lolita nu a fost adoptată în tot acest timp, dar nu și-a pierdut speranța, chiar dacă a fost de multe ori dezamăgită. Ea se bucură de fiecare moment petrecut în afara padocului și știe că într-o zi va veni timpul să plece ACASĂ.

Donnie

Donnie a petrecut aproape 3 săptămâni (15.10.2019 data de intrare) în centrul de adopții ASPA Bragadiru. Este un cățel special și optimist, ce emană multă energie pozitivă. Știe că doar așa poate cuceri multe inimi și speră ca un om să-i ofere șansa unei vieți normale. Donnie are 4 ani, este foarte cuminte și nu își mai dorește să trăiască singur…Locul său este într-un cămin alături de tine.

Elly

Elly este o cățelușă tânără și cuminte, în vârstă de 2 ani. După cum se poate observa îi place să fie cochetă și radiază în preajma oamenilor. Deși Elly are multe calități, nu a fost prea norocoasă…Și-a trăit viața la marginea Bucureștiului, în preajma sediului unei firme. Se află la ASPA Bragadiru de 17 zile, mai exact din data de 14.10.2019. Elly este nerăbdătoare să aibă o casă în care să se simtă iubită.

Albița

Albița are doar 1 an și este o cățelușă foarte cuminte. Se află în centrul de adopții ASPA Bragadiru din 25.09.2019, iar timpul trece foarte greu pentru ea, fără joacă și fără dragoste. A fost foarte încântată de ședința foto și bucuria s-a citit pe chipul său. Albița se va integra ușor într-un cămin.

Mia

Mia este un Ciobanesc Caucazian metis deosebit. A fost abandonată la poarta centrului de adopții ASPA Bragadiru în data de 20.08.2019. De atunci așteaptă o familie adevărată care să îi vindece tristețea cauzată de acestă experiență nefericită. Deoarece îi place să fie doar ea în centrul atenției, nu se înțelege prea bine cu alți câini. Mia are 5 ani, este foarte prietenoasă cu oamenii și abia așteaptă să o luați cu voi acasă.

Sofia

 

Sofie este o cățelușă adorabilă, în vârstă de aproape 5 ani. Își trăiește viața într-un padoc din data de 16.01.2019. 10 luni a adormit și s-a trezit în același loc, alături de alți căței orfani de familie, precum ea.

Sofie este cuminte, liniștită și dornică să facă parte dintr-o familie. Împreună îi putem schimba viața acestei cățelușe minunate.

Rex

El este Rex, un senior chipeș în vârstă de 11 ani. Data de 2.09.2019 va rămâne o zi greu de uitat pentru el…Este ziua în care stăpânul a hotărât să-l cedeze centrului ASPA Bragadiru. În ciuda vârstei sale, Rex se află într-o formă de invidiat. Este un cățel cuminte și merită pe deplin o bătrânețe frumoasă în sânul unei familii.

Yokko

Yokko este un mascul de 11 ani, extrem de drăguț și docil. Deși a trecut prin multe, în ochii lui de migdală încă se citesc răbdarea și speranța. Este un câine matur, care știe exact cum să protejeze o familie.

Yokko are nevoie de o bătrânețe liniștită, într-un cămin călduros, în care iubirea și siguranța sunt la ele acasă. El promite să își răsplatească viitoarea familie cu dragostea și blândețea ce îl caracterizează. A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 03.11.2017.

Mima

Super-cățelușa Mima dorește să vă cunoască!  Mima este o femelă frumoasă, în vârstă de 7 ani, energică și blândă, în căutarea unui adoptator. 

Acestei cățelușe îi stă cel mai bine ACASĂ! Persoana sau familia care o va adopta pe Mima va fi binecuvântată cu o viață plină de iubire.

A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 02.03.2018.

Anakin

În urmă cu un an, Anakin, un metis de boxer, era fericit pentru că trăia o viață normală. Avea un stăpân, avea o familie, avea un cămin și un loc al lui în casa și în inima stăpânului. Timpul a trecut iar când câinele avea vârsta de 2 ani și 4 luni proprietarul a decis să renunțe la el și la toate amintirile ce i-au legat…

Astfel că Anakin a fost cedat pe 21 iulie 2018 centrului de adopții ASPA Bragadiru.

Astăzi Anakin are 3 ani și 8 luni acum și cel mai bun prieten îi este omul care a avut grijă de el de când se află în centrul ASPA. Are nevoie de un stăpân care cunoaște rasa, care îl poate domina, un stăpân responsabil care va continua să îl educe și care nu va renunța la el.

A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 21.07.2018.

Jackie

Jackie este un băiat de 4 ani, talie medie. Are o blăniță deasă, curată și strălucitoare.

Dincolo de postura lui de cățel mândru, Jackie recunoaște că ar face orice îi stă în putere, să plece acasă, în sânul unei familii.

Este alegerea potrivită pentru orice adoptator care își dorește un câine matur, dar energic, receptiv și docil.

A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 27.08.2019.

Fido

El este Fido, este un mascul de 8 ani care adoră prezența umană.

Cea mai mare dorință a lui este să aibă un stăpân, doar al lui, căruia să îi dedice timpul si energia sa. Deși este la jumătatea vieții, este foarte energic și iubitor!

Dacă îi dați o șansă prin adopție, vă va răsplăti cu toată dragostea și recunoștința lui!

A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 27.08.2019.

Ginger

Ginger este un câine tânăr, în vârstă de 2 ani căruia nu îi place să își petreacă timpul singur în padoc. Cățelul visează la un adoptator care să îl ajute să se plimbe, să se joace, să își consume energia. 

Deși este foarte tânăr, Ginger s-a înarmat cu răbdare și speranță. Visează la clipa în care cineva va veni și îi va oferi șansa la o familie.

A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 4.09.2019.

Tino

Tino este un mascul în vârstă de 7 ani, de talie mare.

Simpaticul blănos își dorește foarte mult să fie membrul unei familii. Are nevoie de afecțiune și merită să găsească o familie alături de care să își petreacă restul vieții în liniște și dragoste.

A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 2.09.2019.

Snowy

Snowy este un bulgăraș de zăpadă. Este un mascul deosebit de frumos, în vârstă de 3 ani care adoră joaca.

Iar dacă îl mângâi pe burtică, îl cucerești definitiv. În prezent nu are parte nici de joacă, nici de mângâieri, îi lipsește un stăpân al lui. A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 17.10.2019.

Marley

Marley este un senior cu multă experiență de viață. Are 10 ani și poate fi un companion deosebit. Omul ce îi va oferi o bătrânețe frumoasă, va primi înzecit dragostea acestui câine înțelept și loial.

Marley este un patruped de talie mare, blând și docil.

A intrat în centrul de adopții ASPA Bragadiru în data de 27.08.2019.


Vreți să ai și tu în viața ta o codiță fericită? Centrul ASPA Bragadiru are mult mai mulți patrupezi care își așteaptă nerăbdători noii stăpâni. Adoptă un câine și vei #adoptabucurie!

Sună la ASPA Bragadiru și stabilește detaliile adopției. ASPA Bragadiru: 0734 301 394. 

Vă invităm să ne împărtășiți și voi povestea cățeilor voștri adoptați! 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.