Sigma lansează noi obiective pentru montură Canon

Sigma Corporation are plăcerea de a anunța lansarea obiectivelor interschimbabile pentru montură Canon EF cu senzori de imagine APS-C. Sigma va introduce treptat obiectivele ce fac parte din gama Contemporary.

Noile modele pentru montare Canon EF-M vor prezenta un algoritm de control nou și exclusiv dezvoltat, care optimizează unitatea de autofocus și maximizează viteza de transmitere a datelor. În plus, aceste obiective vor fi compatibile cu Servo AF.

Seria va include setul de obiective din gama Contemporary după cum urmează: obiective prime de 16mm, 30mm și 56mm. Deși păstrează calitățile compacte, ușoare și de calitate excepțională a imaginii din gama de obiective Contemporary, această nouă serie de obiective cu deschidere largă asigură cantitatea de bokeh și luminozitatea așteptată de la F1.4 potrivită pentru aparatele Canon EF-M.

Caracteristici cheie

Construcție compactă impresionantă, cu o calitate a imaginii care rivalizează cu gama Art de la Sigma

Pentru a realiza o construcție atât de compactă, designul obiectivului este bazat pe capacitățile funcției corpului aparatului de a corecta cantitatea periferică de lumină. Se obține astfel o compactitate și o construcție ușoară combinată cu o calitate superioară a imaginii.

AF neted ideal pentru filmări

Combinația de design optic pentru AF video și utilizarea motorului de trecere permite o focalizare automată de calitate. Aceste obiective sunt de asemenea compatibile cu funcțiunea de Face Tracking a aparatelor.

Compatibilitate cu corectarea aberațiilor în cameră

Obiectivele vor fi pe deplin compatibile cu corecția aberațiilor în cameră, ce include corecții pentru iluminarea periferică, aberații cromatice și distorsiuni. Prin potrivirea corecțiilor la caracteristicile optice ale obiectivelor, această funcție duce la calitatea imaginii la un nivel și mai ridicat.

Serviciu de conversie montură

Acest serviciu convertește montura obiectivelor Sigma în cea a unui alt corp de cameră,  permițându-le fotografilor să continue să folosească obiectivele preferate pe termen lung, indiferent de sistemul aparatului.


S-ar putea să te intereseze și:

Ai putea fi fan Sigma pentru că…

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Sunt posesorul unui aparat CANON EOS M6 si am 2 obiective livrate odata cu aparatul. Uneori simt ca mi-ar mai trebui un obiectiv. Ce imi recomandati?( nu sunt un fotograf profesionist, dar vreau calitate in imaginile captate).

    Multumesc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *