Wacom Cintiq 22” la F64 cu Illustrescu

Te invităm să participi la lansarea tabletei grafice Wacom Cintiq 22 pe 27 septembrie, la ora 19:00, în Sala Expozițională F64. Gazda evenimentului va fi Vlad Dumitrescu, persoana din spatele alter ego-ului @Illustrescu și trainer de ilustratie digitală la Pixellab Training Center.

Wacom Cintiq 22 – Soluția perfectă pentru cei care studiază arta și design-ul

Venind după recent lansatul Cintiq 16, noua tabletă grafică Cintiq 22 oferă tehnologie premium pentru pen, punând în același timp la dispoziția utilizatorului o suprafață generoasă de lucru (22”) – pentru confort, control și o productivitate optimă.

Ideal pentru schițe, ilustrații și desen tehnic, noul model Cintiq este proiectat special pentru artiștii și designerii care își doresc să beneficieze de experiența și de fiabilitatea Wacom, dar nu au nevoie de toate funcțiile avansate oferite de gama de produse Wacom Cintiq Pro, precum rezoluția 4K, culorile avansate sau optimizările optice. Cintiq 22 reprezintă în același timp o opțiune atractivă și pentru utilizatorii care folosesc deja tablete grafice cu pen și vor o soluție mai performantă, sau pentru noii creatori care vor să testeze experiența Wacom pentru prima dată.

Wacom Cintiq 22 folosește tehnologia Wacom Pro Pen, oferind astfel un pen de nivel profesional unei game largi de utilizatori implicați în procese de creație. Astfel, aceasta vine echipată cu o sensibilitate la presiune pe 8 192 niveluri și detecție a unghiului de înclinare, ceea ce garantează o precizie de top. Tehnologia Wacom EMR (rezonanță electromagnetică) elimină complet necesitatea unei baterii pentru pen sau a realimentării, iar ecranul Full HD (1920×1080) oferă o acoperire de 72% a spectrului de culoare NTSC. Mai mult, ecranul dispune de un înveliș rezistent din sticlă, prevăzut cu tratament anti-reflex și cu un aspect natural, similar hârtiei. Deoarece ergonomia este și ea importantă, dispozitivul beneficiază și de un suport ajustabil, ușor de folosit, care permite diverse unghiuri de lucru.

Te poți înscrie din timp completând acest formular!

Gazda evenimentului este Vlad Dumitrescu, persoana din spatele alter ego-ului @Illustrescu și trainer de ilustratie digitală la Pixellab Training Center.

Povestea din spatele acestui nume este simplă. După doi ani petrecuți într-o corporatie, dorința de a schimba ceva creștea de la zi la zi. Ulterior a avut un leap of faith, și-a schimbat directia, a cumpărat o tabletă Wacom și a început experiementele pe partea de freelance.

Crescând de la zi la zi și pentru că își dorea foarte mult sa ajungă pe piața din România, a creat acest brand sub care lucrează și își împarte experiențele cu oamenii care îl urmaresc. Scopul său: de a fi cea mai buna variantă a sa în domeniul ilustrației.


Te așteptăm pe 27 septembrie de la ora 19:00 la lansarea tabletei grafice Wacom Cintiq 22. Vlad Dumitrescu va prezenta această tabletă și va răspunde întrebărilor din partea publicului. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.