Wacom lansează Intuos Pro Small

Te invităm să participi la lansarea tabletei grafice Wacom Wacom Intuos Pro Small, pe 14 mai, la ora 19:00, în Sala Expozițională F64, din Bd. Unirii 45, București. Gazda evenimentul va fi Vlad Dumitrescu, persoana din spatele alter ego-ului @Illustrescu și trainer de ilustratie digitală la Pixellab Training Center.

Intuos Pro Small- O tabletă grafică compactă și puternică

Wacom Intuos Pro Small este rezultatul a peste 35 de ani de inovație și experiență în dezvoltarea de produse pentru artă digitală și design. Această nouă tabletă completează perfect seria Intuos PRO, oferind alături de Intuos Pro Medium și Intuos Pro Large, o varietate largă de caracteristici și avantaje, utile pentru artiștii digitali, designerii și fotografii care au nevoie de
cele mai bune echipamente pentru a-și expune creativitatea.

Pentru a crea scurtături care să ajute procesul de creație, toate cele trei variante ale tabletei Intuos Pro sunt dotate cu TouchRing și ExpressKeys, șase pe varianta Small și opt pe variantele Medium și Large. Pe lângă acestea, abilitatea de a folosi atât stiloul cât și touchscreen-ul, permite utilizatorilor să exploreze noi moduri de navigare și face ca experiența de creație să devină mai interactivă.

Din punct de vedere al design-ului, noul model este unul foarte slim, echipat cu o carcasă din aluminiu anodizat și un suport de stilou elegant care conține 10 vârfuri de schimb.

Te poți înscrie din vreme la acest link: http://bit.ly/2VwYpYj


Despre Vlad Dumitrescu

După doi ani petrecuți într-o corporație, dorința de a schimba ceva creștea de la zi la zi. Ulterior și-a schimbat directia, a cumpărat o tabletă Wacom și a început experiementele pe partea de freelance. Crescând de la zi la zi și pentru că își dorea foarte mult să ajunga pe piața din România, a creat acest brand sub care lucrează și își împarte experiențele cu oamenii care îl urmăresc.

Despre eveniment

Vlad Dumitrescu va prezenta noua tabletă Intuos Pro Smallde la Wacom și va răspunde întrebărilor din partea publicului. Un punct important pe care îl va aborda va fi “Importanța unei tablete grafice în viața unui creativ“.

Te poți înscrie din timp la această adresă:

http://bit.ly/2VwYpYj

 

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *