Tamron a câștigat 2 premii TIPA 2022

Tamron anunță obținerea a două premii TIPA 2022 pentru următoarele obiective:

Tamron a fost astfel onorat cu premiile TIPA timp de 9 ani consecutiv.

Juriul TIPA este compus din editori ai celor mai importante 30 de reviste de fotografie și imagistică la nivel mondial: membrii acestuia provin din 16 țări, de pe cinci continente. Juriul se întrunește anual pentru a discuta cele mai recente produse de imagistică, luând în considerare o întreagă suită de factori, de la inovație la design și la calitatea per ansamblu a produselor, pentru a putea selecta și premia cele mai bune produse și tehnologii.

Tamron 150-500mm F5-6.7 Di III VC VXD

Acest obiectiv este primul obiectiv ultra-zoom  de la Tamron pentru camerele mirrorless care atinge distanța focală de 500mm. Chiar și în această situație, obiectivul este încă suficient de compact pentru fotografierea confortabilă. Acest obiectiv permite utilizatorilor să se bucure de experiența fotografierii, oferind performanțe constante și o calitate ridicată a imaginii. 

Pentru a sprijini fotografierea manuală, noul zoom este echipat cu VXD, un mecanism liniar de focalizare a motorului care oferă performanțe rapide și o stabilizare a imaginii la nivel înalt. La capătul de 150 mm, obiectivul oferă un MOD de 0,6 m pentru prim-planuri puternice și dramatice.

Tamron 35-150mm F2-2.8 Di III VXD

Ideal pentru fotografiile de călătorie, Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD este un obiectiv zoom cu diafragma maximă luminoasă. Conceput pentru camerele mirrorless cu montura Sony E, obiectivul este alegerea ideală pentru fotografierea unor priveliști frumoase, a arhitecturii orasului, a scenelor de stradă notabile și multe altele. Oferind o deschidere largă maximă de f/2-2,8, poate fi folosit și în condițiile de luminozitate scăzută. Puteți controla adâncimea de câmp și izola subiectul foarte bine de fundal. Sistemul de focalizare automată VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) oferă o focalizare automată rapidă, silențioasă și precisă pentru a se potrivi atât cu fotografiile, cât și cu aplicațiile video.

Reprezentând 30 de reviste de profil din 16 ţări de pe cinci continente, TIPA World Awards este unul dintre cele mai importante evenimente mondiale de premiere din domeniul fotografiei şi imaginii.

Tu deții un obiectiv de la Tamron și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.