Vino la shootLess dacă ești fotograf de nuntă!

Postat de: F64 F64

F64 este și în acest an partener la shootLess, cea mai tare întâlnire dedicată fotografiei de nuntă din România. Evenimentul va avea loc la Sibiu, între 12-14 aprilie 2019.

Program eveniment

12 aprilie 2019: ziua I shootLess. Începem la ora 8.00 cu primirea voastră. Primul speaker urcă pe scenă la 9.15 fix. Pauză de masă între 13.00 și 14.30. Încheiem ziua la ora 18.00. Ordinea speakerilor: Daniel Chindea, Paul Pădurariu, invitat supriză, Nick Driftwood, Marius Stoica, Dumitru Hariuc.

13 aprilie 2019: ziua II shootLess. Vă așteptăm în sală între 8.30 și 9.00. Ordinea speakerilor: Julius Paul, Galia Dan, Dima Vutcariov, Alexander Lupașcu, Daniel și Ana-Maria Ilinca, Florin Ștefan.

14 aprilie 2019:
zi de workshop-uri.

F64 la shootLess 2019

F64 va avea o zonă de testare dedicată  – un studio corner– în care participantii vor avea la dispoziție lumini si echipamente de studio pentru a realiza portrete, alături de un model  invitat. Dincolo de zonele dedicate realizării de fotografii veți avea posibilitatea să testați în timp real partea de postprocesare/retouching al fotografiilor. Participanții vor avea acces la monitoare încercând diverse tehnici de procesare a imaginilor alături de consultanții F64 si BenQ.
Alături de Panasonic, participanții vor avea ocazia să testeze noul Lumix S1.
Panasonic Lumix S1 este un aparat foto mirrorless full-frame, cu un senzor CMOS de 24.2 megapixeli, conceput atât pentru fotografii excepționale, cât și pentru filmări la calitate profesională. Echipat cu o stabilitate remarcabilă a imaginii și un nou procesor Venus Engine, camera performează la cele mai înalte standarde. Pentru a capta momentul decisiv, fotograful încadrează imaginea folosind vizorul electronic cu cea mai înaltă rezoluție din lume cu o claritate neegalată.
Te așteptăm la standul F64, unde vom pregăti tombole supriză și vouchere de reducere pentru tine!
Mai multe detalii despre eveniment poți găsi AICI.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top