Vino la shootLess dacă ești fotograf de nuntă!

F64 este și în acest an partener la shootLess, cea mai tare întâlnire dedicată fotografiei de nuntă din România. Evenimentul va avea loc la Sibiu, între 12-14 aprilie 2019.

Program eveniment

12 aprilie 2019: ziua I shootLess. Începem la ora 8.00 cu primirea voastră. Primul speaker urcă pe scenă la 9.15 fix. Pauză de masă între 13.00 și 14.30. Încheiem ziua la ora 18.00. Ordinea speakerilor: Daniel Chindea, Paul Pădurariu, invitat supriză, Nick Driftwood, Marius Stoica, Dumitru Hariuc.

13 aprilie 2019: ziua II shootLess. Vă așteptăm în sală între 8.30 și 9.00. Ordinea speakerilor: Julius Paul, Galia Dan, Dima Vutcariov, Alexander Lupașcu, Daniel și Ana-Maria Ilinca, Florin Ștefan.

14 aprilie 2019:
zi de workshop-uri.

F64 la shootLess 2019

F64 va avea o zonă de testare dedicată  – un studio corner– în care participantii vor avea la dispoziție lumini si echipamente de studio pentru a realiza portrete, alături de un model  invitat. Dincolo de zonele dedicate realizării de fotografii veți avea posibilitatea să testați în timp real partea de postprocesare/retouching al fotografiilor. Participanții vor avea acces la monitoare încercând diverse tehnici de procesare a imaginilor alături de consultanții F64 si BenQ.
Alături de Panasonic, participanții vor avea ocazia să testeze noul Lumix S1.
Panasonic Lumix S1 este un aparat foto mirrorless full-frame, cu un senzor CMOS de 24.2 megapixeli, conceput atât pentru fotografii excepționale, cât și pentru filmări la calitate profesională. Echipat cu o stabilitate remarcabilă a imaginii și un nou procesor Venus Engine, camera performează la cele mai înalte standarde. Pentru a capta momentul decisiv, fotograful încadrează imaginea folosind vizorul electronic cu cea mai înaltă rezoluție din lume cu o claritate neegalată.
Te așteptăm la standul F64, unde vom pregăti tombole supriză și vouchere de reducere pentru tine!
Mai multe detalii despre eveniment poți găsi AICI.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.