Wacom Cintiq 16″ la F64!

Wacom a lansat o nouă tabletă grafică, și anume: Wacom Cintiq 16. Pasionații de ilustrație digitală vor fi încântați de aceasta, putând realiza cu ușurință schițe, desene complexe, dar și desen tehnic. Fiind concepută pentru tinerii profesioniști, cei care lucrează în industriile creative sau pur și simplu studenți de la arte sau pasionați de desen care au nevoie de posibilitatea de a ilustra oricând și oriunde profitând de funcții avansate și calitate inaltă.

Specificații Wacom Cintiq 16″:

  • Diagonală: 15.6″
  • Niveluri de presiune: 8192
  • Adâncime culori: 16.7 milioane culori (8 biti)
  • Conexiune: cablu 3-in-1, pozitionat in partea superioara a monitorului
  • Recunoaștere înclinare

Wacom Cintiq 16 dispune de un monitor integrat special comceput pentru desen și ilustrație digitală. Caracteristicle premium fac un raport bun de calitate-preț. De asemenea, este ideală și pentry Game & Web design, manga, anime sau benzi desenate.

În plus, datorită display-ului integrat cu 8192 niveluri de presiune, poți vedea rezultatele direct pe ecran, dar nu prezintă caracteristici speciale de tipul: rezoluție 4k sau butoane integrate în dispozitiv. Totuși, este ușor de intregat și instalat în orice mod de lucru.

Tehnologia Wacom PRO Pen 2, oferă opțiuni profesionale, făcând astfel tableta Wacom Cintiq 16 sensibilă la presiune și înclinare, iar datorită tehnologiei Electro Magnetic Resonance, a display-ului Full HD (1920 x 1080), cu 72% spectru de culoare NTSC, plus stratul protector cu tratament anti-glare, design-ul compact și portabil și cablul de contectare 3 în 1 o fac perfectă pentru ilustrații, design grafic, editare foto, design de layout și multe altele.

Wacom

Este compatibilă și cu PC sau Mac, ai o sumedenie de aplicații bazate pe folosirea presiunii de la: Adobe, Autodesk, Pixologic, Celsys, Corel şi The Foundry, totul pentru a putea trece la următorul nivel al modului tău de lucru creativ!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *