Concurs BAUMIT: Prietenii te pot ajuta să câștigi!

Prietenii te pot ajuta să câştigi

Concursul de fotografie Comori Arhitecturale organizat de BAUMIT a început deja. În timp ce unii fotografi pleacă în căutarea celor mai spectaculoase comori arhitecturale, cei care s-au înscris deja îşi implică prietenii în procesul de votare.

Clădirile care au devenit Comori Arhitecturale au fost deja fotografiate de peste 150 de participanţi din România şi Republica Moldova. Până pe 31 octombrie, fotografiile îşi aşteaptă voturile. Cele mai populare si frumoase fotografii sunt cele care se califică pentru premiile locale. Aceleaşi voturi te pot ajuta să câştigi premiul cel mare, o dronă DJI Mavic Air. Decizia finală este luată de către un juriu format din arhitecți și fotografi (80% din valoarea notei finale), dar si numărul de voturi contează (20% din valoarea notei finale)!

Înscrie-te și tu aici.

BAUMIT

Ce poţi face în această perioadă

Concursul Comori Arhitecturale pune la dispoziţia fotografilor câte zece clădiri din regiunile Muntenia, Dobrogea, Moldova, Banat-Crişana, Transilvania, Transilvania Nordică, Transilvania Centrală şi Oltenia, dar şi clădiri din Republica Moldova.

După ce ai înscris fotografia pe site, îţi poţi încuraja prietenii să te voteze până pe 31 octombrie. Fiecare vot te apropie de unul dintre cele trei premii locale. Apoi, tot votul prietenilor contribuie la decizia finală a juriului pentru premiul cel mare. Câștigătorul dronei va fi stabilit de către juriul format din arhitecţi şi fotografi (80% din valoarea notei finale), dar şi de numărul de voturi primite de fotografii pe site (20% din valoarea notei finale).

Dublă șansă de câștig!
Doar câştigătorii premiilor locale se califică în etapa de „luptă” pentru drona DJI Mavic Air.

BAUMIT

Cum poţi strânge voturi

Fiecare fotografie înscrisă vine cu un titlu, o mică descriere şi numele meşterului fotograf. Pe lângă acestea, ele includ şi două posibilităţi pe care ele poţi explora:

  • Share pe Facebook, ca să poţi aduce în atenţia cât mai multora fotografia ta. Prietenii pot să o distribuie, la rândul lor şi să îţi adune chiar şi mai multe voturi.
  • Votează este butonul prin care fiecare îşi poate susţine instantaneu preferatul din concurs. Atenție, se poate vota o singură dată, o singură fotografie. Voturile valorează 20% din nota finală.

De ce să cauţi Comori Arhitecturale

Pe lângă premiile din concurs, clădirile îţi vor stârni imaginaţia şi pot arăta lumii stilul tău de fotografie. Poţi căuta unghiuri, lumini, poziţii, orice te pot face remarcat. Dacă o fotografie te-a impresionat pe tine, autorul ei, atunci are şanse mari să îţi facă prietenii să distribuie doar pentru că munca ta a avut succes.

Comori Arhitecturale este un concurs care îşi propune să scoată în evidenţă frumuseţea şi unicitatea clădirilor din două ţări. Cum altfel să arăţi ce comori de arhitectură se ascund în România şi Republica Moldova dacă nu provocând cei mai pricepuţi fotografi să le prezinte în moduri unice?

Înscrie-te și tu aici.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *