(c) Aurel Manea

Expoziție semnată de Aurel Manea, la F64

Joi, 2 august 2018, te așteptăm începând cu ora 19, în sala expozițională F64 (Bulevardul Unirii 45), pentru a vernisa expoziția lui Aurel Manea. Vino pentru a admira cadrele inedite de peisaj/călătorie.

Înscrie-te aici, locurile sunt limitate!

(c) Aurel Manea

Aurel Manea este un fotograf din București care și-a urmat pasiunea în fotografie timp de 15 ani. Provine din domeniul IT / grafică computerizată și acest lucru s-a manifestat în multiple rânduri. Tipologia foarte tehnică l-a făcut să iasă din tipare prin arta fotografică. Deși abordează în general fotografie de natură și mai ales peisaj, Aurel consideră fotografia lui ca fiind una de călatorie și accentul il pune pe experiența călatoriei.

Acum un an a renunțat la întreg echipamentul full-frame in favoarea unui sistem bazat pe Olympus E-M1 Mark II. Greutatea, mărimea precum și functiile foarte avansate cum ar fi stabilizarea optică impecabilă îl ajută să nu iși facă griji legate de trepied și povara unui rucsac prea încărcat. A devenit cunoscut în special datorită fotografiilor din Islanda, locul lui de pelerinaj anual timp de 10 ani.

(c) Aurel Manea

Pentru fotografiile din expoziție, Aurel a folosit următoarele echipamente:

Curios să vezi fotografiile realizate de Aurel Manea? Hai și tu la vernisaj!

Înscrie-te aici, locurile sunt limitate!

Și nu uita că ne vedem pe 2 august în sala expozițională!

[products ids=125030094,125018350,125009223,125022409]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *