Vernisaj semnat de Jurjak la F64!

Miercuri 11 iulie, începând cu ora 19:00, te așteptăm în sala expozițională F64  (Bulevardul Unirii 45), pentru a vernisa expoziția cunoscutului cântăreț Jurjak. Lucrările sale sunt la fel de spectaculoase precum muzica, pregătind pentru public o serie de fotografii-colaje, pe care cu siguranță le vei admira.

Locurile sunt limitate! Înscrie-te aici!

Cine este Jurjak?

Jurjak

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak a lansat primul single de pe al doilea album Blues Berry Vântul, iar recent a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila.

În anul 2 de facultate la drept și-a dat seama că nu va profesa în acel domeniu, așa că a început să bată toba alături de K-Gula, ajungând în cele din urmă la piesele pe care le știm cu toții.

De curând și-a descoperit pasiunea pentru artele vizuale, iar în aproximativ 3 luni de zile a reușit să facă în jur de 120 de tablouri (artă digitală și colaje fotografice), pentru că, pur și simplu, spune el, a găsit cheia unei noi lumi interioare care abia așteaptă să fie deschisă și desigur, expusă.

Ce vei regăsi la vernisaj?

O bună parte dintre lucrările realizate de Jurjak preprezintă gândurile sale nespuse și materializate pe pânză, concretizate prin tehnici diferite și materiale diverse.

Este prieten cu tehnica colajelor de ceva vreme, primul său proiect de acest tip fiind intutulat “Amintiri dinainte de a mă naște”, în cadrul căruia a realizat colaje audio-video pe tematica României din anii 70.

Consideră că fanii săi ar trebui să vină la expoziție pentru a descoperi și a vedea diferența între Jurjak artistul muzical și cel vizual, să vadă cum, pornind de la muzică a ajuns la o altă formă, o altă modalitate de manifestare a spiritului creativ și anume, colajele.

Jurjak
(c) Jurjak

Te-am convins? Atunci ne vedem pe 11 iulie, ora 19:00 la un vernisaj aparte!

Locurile sunt limitate! Înscrie-te aici!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.