Vernisaj semnat de Jurjak la F64!

Postat de: F64 F64

Miercuri 11 iulie, începând cu ora 19:00, te așteptăm în sala expozițională F64  (Bulevardul Unirii 45), pentru a vernisa expoziția cunoscutului cântăreț Jurjak. Lucrările sale sunt la fel de spectaculoase precum muzica, pregătind pentru public o serie de fotografii-colaje, pe care cu siguranță le vei admira.

Locurile sunt limitate! Înscrie-te aici!

Cine este Jurjak?

Jurjak

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak a lansat primul single de pe al doilea album Blues Berry Vântul, iar recent a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila.

În anul 2 de facultate la drept și-a dat seama că nu va profesa în acel domeniu, așa că a început să bată toba alături de K-Gula, ajungând în cele din urmă la piesele pe care le știm cu toții.

De curând și-a descoperit pasiunea pentru artele vizuale, iar în aproximativ 3 luni de zile a reușit să facă în jur de 120 de tablouri (artă digitală și colaje fotografice), pentru că, pur și simplu, spune el, a găsit cheia unei noi lumi interioare care abia așteaptă să fie deschisă și desigur, expusă.

Ce vei regăsi la vernisaj?

O bună parte dintre lucrările realizate de Jurjak preprezintă gândurile sale nespuse și materializate pe pânză, concretizate prin tehnici diferite și materiale diverse.

Este prieten cu tehnica colajelor de ceva vreme, primul său proiect de acest tip fiind intutulat “Amintiri dinainte de a mă naște”, în cadrul căruia a realizat colaje audio-video pe tematica României din anii 70.

Consideră că fanii săi ar trebui să vină la expoziție pentru a descoperi și a vedea diferența între Jurjak artistul muzical și cel vizual, să vadă cum, pornind de la muzică a ajuns la o altă formă, o altă modalitate de manifestare a spiritului creativ și anume, colajele.

Jurjak
(c) Jurjak

Te-am convins? Atunci ne vedem pe 11 iulie, ora 19:00 la un vernisaj aparte!

Locurile sunt limitate! Înscrie-te aici!
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top