#ShadesofWonderland – expoziție Raluca Antuca la F64

A sosit momentul să descoperim culorile Wonderland-ului la F64, alături de Raluca Antuca, la vernisajul expoziției #ShadesofWonderland,  care va avea loc pe 2 martie, la ora 19:00, în sala expozițională F64, din Bulevardul Unirii 45.

Înscrie-te aici!

“Mereu mi-am dorit să realizez un proiect foto care să mă reprezinte, pe care să-l fac de la zero și pe care să-l dezvolt de-a lungul timpului. Până acum am avut sedințe foto diverse, dar care nu au avut o continuitate neapărat. Am mers mai mult pe ideea de a face fotografii și de a învăța cât mai multe despre aceasta formă de creație, în așa fel încât să evoluez de la un shooting la altul.

Păstrând ideea de #FacesOfWonderland, reprezentativă pentru tot portofoliul meu, am pus la cale proiectul #ShadesOfWonderland, pentru care am fotografiat fete cu părul vopsit. Poate că nu am ales cea mai complexă temă, însă pentru mine a fost exact ceea ce aveam nevoie. A fost unul dintre instrumentele ideale pentru a-mi prezenta viziunea fotografică.

Mi-a dat libertatea de a mă juca cu personalitățile fiecărei fete, dar și cu nuanțele și culorile care stau la baza procesării imaginilor mele.

Foarte diferite, dar asemănătoare în același timp, modelele mele sunt speciale și cu multă personalitate. Te invit să citești povestea fiecăreia” – spune Raluca.

Despre Raluca

Fotografiază de 5 ani și este pasionată de portrete și fine-art, pentru că prin aceste genuri reușește să-și pună în valoare viziunea asupra feminității și delicateții.

Există un anumit tip de frumusețe care îi place și pe care încercă să-l exploreze în contexte diferite. Imaginile sunt pline de culoare, pentru a scoate în evidență natura și subiecții într-un mod feeric, indiferent de anotimp. Ideea de Wonderland vine de la faptul că își dorește ca fiecare fotografie să fie asociată cu un paradis alterat după propria sa viziune. O lume în care există doar bine și frumusețe.

Pe Raluca o fascinează ideea de a crea în primul rând poveste prin fotografie. Cele mai multe dintre fotografiile sale sunt publicate pe contul de Instagram și pe pagina ei de Facebook.

În cardul proiectului #ShadesofWonderland  a folosit exclusiv obiective Sigma Art cu montură Canon printre care Sigma 85mm f/1.4,  Sigma 135mm f/1.8,  Sigma 20mm f/1.4, Sigma 50mm f/1.4, Sigma 35mm f/1.4.

Așadar, nu uita! Vineri, 2 martie, ora 19:00 – sala expozițională F64 – #ShadesofWonderland cu Raluca Antuca. Nu rata ocazia de a privi niște fotografii suprinzătoare. Te poți înscrie aici!

Expoziția va putea fi vizitată până pe data de 14 martie 2018.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.