The Yoga Series – expoziție la F64

Postat de: F64 F64

Miercuri, 10 ianuarie 2018, te așteptăm în sala expozițională F64 (Bd. Unirii 45), începând cu ora 19:00, pentru a lua parte la vernisajul “The YOGA Series”. Până la ora 21:00 vei putea admira cadrele alb-negru ilustrând practica de yoga, un proiect realizat în ultimele 12 luni de fotograful Dragoș Florin Grama.

Înscrie-te aici!

The Yoga Series

“Am inceput acest proiect fără să știu, treptat, cu fiecare revenire la practica de yoga, cu fiecare observare a energiei oamenilor atât individual, cât și ca grup, în ansamblu, cu fiecare fotografie făcută. ” spune acesta.

Ashtanga Yoga nu este ușoară, trece practicanții prin multe crux-uri și emoții chiar și în decursul aceleiași sesiuni. Pe fotograf l-a fascinat să observe și să surprindă emoția și energia unică exprimată de fiecare persoană în parte (student și profesor). Astfel, în ultimul an a căutat și adunat diferite momente, expresii și stări din practica de yoga, de care acum se bucură ce le poate împărtăși cu noi.

Fotografiile sunt realizate în două săli de Ashtanga Yoga, prima este Good Mood Studio din București sub îndrumarea profesoarei Alexandra Solomon, iar cea de-a doua sală este shala din VillaNova de Milfontes, Portugalia, sub îndrumarea profesorilor Tarik van Prehn și Lea Perfetti.

La finalul acestui an dedicat proiectului, a avut bucuria să i se alăture și Samsung Romania și ColliderVisuals pentru a crea ceva cu totul nou, o premieră în Romania (și posibil și în lume), o experimentare total diferită a fotografiei, ceva ce crede că este o parte din viitorul fotografiei și a explorării viziunii artistice: Virtual Reality.

În ziua vernisajului vei putea experimenta expoziția The YOGA series în format VR folosind ultimele headset-uri Samsung Gear VR și smartphone-urile Samsung S8 și Note8.

Înscrie-te aici!

Așadar, să ne revedem cu bine în noul an la acest vernisaj aparte. Nu uita, miercuri, 10 ianuarie începând cu ora 19, te așteptăm în sala expozițională! Și cine știe, cum este vremea rezoluțiilor poate acest proiect te va determina să-ți găsești o nouă pasiune (fie că vorbim de Yoga, fotografie sau ambele)!
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top