The Yoga Series – expoziție la F64

Miercuri, 10 ianuarie 2018, te așteptăm în sala expozițională F64 (Bd. Unirii 45), începând cu ora 19:00, pentru a lua parte la vernisajul “The YOGA Series”. Până la ora 21:00 vei putea admira cadrele alb-negru ilustrând practica de yoga, un proiect realizat în ultimele 12 luni de fotograful Dragoș Florin Grama.

Înscrie-te aici!

The Yoga Series

“Am inceput acest proiect fără să știu, treptat, cu fiecare revenire la practica de yoga, cu fiecare observare a energiei oamenilor atât individual, cât și ca grup, în ansamblu, cu fiecare fotografie făcută. ” spune acesta.

Ashtanga Yoga nu este ușoară, trece practicanții prin multe crux-uri și emoții chiar și în decursul aceleiași sesiuni. Pe fotograf l-a fascinat să observe și să surprindă emoția și energia unică exprimată de fiecare persoană în parte (student și profesor). Astfel, în ultimul an a căutat și adunat diferite momente, expresii și stări din practica de yoga, de care acum se bucură ce le poate împărtăși cu noi.

Fotografiile sunt realizate în două săli de Ashtanga Yoga, prima este Good Mood Studio din București sub îndrumarea profesoarei Alexandra Solomon, iar cea de-a doua sală este shala din VillaNova de Milfontes, Portugalia, sub îndrumarea profesorilor Tarik van Prehn și Lea Perfetti.

La finalul acestui an dedicat proiectului, a avut bucuria să i se alăture și Samsung Romania și ColliderVisuals pentru a crea ceva cu totul nou, o premieră în Romania (și posibil și în lume), o experimentare total diferită a fotografiei, ceva ce crede că este o parte din viitorul fotografiei și a explorării viziunii artistice: Virtual Reality.

În ziua vernisajului vei putea experimenta expoziția The YOGA series în format VR folosind ultimele headset-uri Samsung Gear VR și smartphone-urile Samsung S8 și Note8.

Înscrie-te aici!

Așadar, să ne revedem cu bine în noul an la acest vernisaj aparte. Nu uita, miercuri, 10 ianuarie începând cu ora 19, te așteptăm în sala expozițională! Și cine știe, cum este vremea rezoluțiilor poate acest proiect te va determina să-ți găsești o nouă pasiune (fie că vorbim de Yoga, fotografie sau ambele)!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.