F64 intră în mini vacanță

Postat de: F64 F64

Sigur astăzi ai plecat fericit la muncă cu gândul că această săptămână va fi printre cele mai scurte din anul 2017. Poate ai deja și planuri, să-i vizitezi pe cei dragi, să ieși cu prietenii, să asculți un concert, să privești o expoziție sau pur și simplu să te relaxezi acasă.

Ei bine, află acum că nu ești singurul. Anul acesta F64 Studio a hotărât că merită să se bucure de această mini vacanță la fel ca tine și, pentru prima dată în mulți ani, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie ușile magazinului nostru vor fi închise, iar pasionații de fotografie care-ți stau mereu la dispoziție vor lua o mică pauză.

mini vacanta

Foarte important de ținut minte referitor la programul magazinului F64 sunt următoarele:

  • Dacă vrei să comanzi ceva, ar fi bine să o faci cât mai repede, întrucât comenzile plasate astăzi și mâine vor putea fi ridicate din magazin până cel târziu miercuri – 29.11.2017
  • Comenzile plasate mai târziu de miercuri, vor putea fi ridicate din magazin abia luni (04.12.2017) sau livrate prin curier începând de marți (05.12.2017).
  • Bine, nu te gândi că te lăsăm așa, fără suport! Poți oricând apela la chat-ul de pe site-ul F64.

Și, pentru că ne-am gândit că sigur îți va fi dor să deschizi blogul și să citești câte ceva nou, îți lăsăm și o listă bogată de lectură:

Despre fotografiatul sporturilor de iarnă

Péter Korniss povestit de Cristian Munteanu

Fotografii cu fum – învață să fii creativ!

Nu uita, de luni, 04.12.2017, te așteptăm din nou în magazin, dar și în cafenea, să te bucuri de ceva bun cât aștepți să-ți primești comanda sau cât de gândești ce să achiziționezi.

Tu cum te distrezi în mini vacanță? Lasă-ne un comentariu sau participă la cel mai nou concurs de pe Blogul F64!
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top