Câștigă cu Pixilă și ajută-ne să fim mai buni de Black Friday Pro!

Postat de: F64 F64

Black Friday Pro 2017 se apropie cu pași repezi, iar noi vrem să ne asigurăm că site-ul va funcționa la parametrii optimi în cele 3 zile de oferte, așa că te invităm să-l testezi. Ne ajuți să fim mai buni de Black Friday Pro, iar Pixilă te premiază dacă îl găsești!

Cine e Pixilă?

Ei bine, e un fel de Făt-Frumos din Tărâmul Megapixelilor. Neastâmpăratul a reușit însă să evadeze din această lume a echipamentelor și accesoriilor foto-video, pe care le găsești la F64, așa că suntem în căutarea lui. Dacă ne ajuți să-l găsim, poți fi recompensat.

Regulile jocului sunt simple:

Fiecare participant la Campanie care s-a logat în site-ul f64.ro pe 16 octombrie 2017, între ora 12:00:00 şi ora 13:00:00, a identificat și a dat click pe elementul grafic apărut într-una dintre paginile web ale site-ului http://www.f64.ro/, respectiv Pixilă, nebunaticul care a evadat din lumea megapixelilor, va intra în extragerea dedicată pentru câștigarea unuia dintre cele 20 premii de 100 lei în puncte F64.

Pentru a te întâlni cu Pixilă, va trebui să fii logat și să vizitezi mai multe pagini din site. Fiecare întâlnire cu Pixilă reprezintă o șansă în plus de câștig, așa că nu renunța la căutare cu una cu două!

În momentul în care îl găsești, ți se va afișa mesajul „L-ai găsit pe Pixilă! Dă click aici pentru a intra în tombolă”

Confirmarea înscrierii la tombolă se face prin afișarea mesajului „Felicitări, ești în tombolă!”.

Cei 20 de câștigători vor fi afișați pe 17 octombrie atât pe blog, printr-un update la acest articol, cât și pe pagina de Facebook a F64.

Voucher-ul pentru puncte va fi valabil până la data de 31 decembrie 2017 și va putea fi folosit și pentru achiziționarea produselor care fac obiectul campaniilor Black Friday PRO 2017 și Black Friday 2017.

Citește regulamentul complet al campaniei, AICI.

Mult succes și îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni de Black Friday Pro!

De asemenea, îți reamintim că poți cumpăra liniștit în perioada 1-20 octombrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday Pro, atunci vei primi înapoi diferența, sub formă de cupon. Toate detaliile sunt aici.

black friday pro

Află și cum te poți pregăti din timp pentru Black Friday Pro 2017, astfel încât să fii primul care află reducerile!

UPDATE 17/10/2017

Iată fericiții câștigători pe care i-am tras la sorți:

castigatori pixila

Save

Save

Save

Save
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top