Te așteptăm la Black Friday PRO 2017!

Postat de: F64 F64

F64 te invită la cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Black Friday Pro“! Din noaptea de joi spre vineri, pe data de 19 octombrie, și până în noaptea de duminică, 22 octombrie la ora 23:59, clienții se vor putea bucura de Black Friday PRO în magazinul F64 (Bd. Unirii 45), dar și online, unde te așteaptă suprize dedicate.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday Pro de anul acesta sunt echipamentele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și ultrazoom-uri, fara a uita însă nici de obiectivele fixe luminoase sau de o serie de aparate APS-C și mirrorless, potivite măcar ca back-up.
Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să îți completezi trusa de profesionist.

Nu uita însă că te poți pregăti din vreme pentru Black Friday Pro, folosind mecanismul de whislist! Acolo îți poți adăuga produsele pe care le urmărești, după care vei primi pe email un newsletter personalizat cu ele, dacă acestea sunt incluse în perioada de reduceri. Astfel, cel mai important avantaj al whislist-ului este posibilitatea de a cumpăra echipamentul dorit cu ceva timp înainte de startul oficial al campaniei.

Pentru comenzi, ai la dispoziție fie varianta online, fie ne poți vizita la magazinul din Bd. Unirii nr. 45.

Pentru a fi cât mai ușor să plasezi o comandă cu produsele dorite, fă-ți cont în site, în cazul în care nu ai deja.

De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul F64, pentru a fi la curent cu toate promoțiile.

În noaptea de 19 octombrie dăm startul!

black friday pro 2017

Așa cum spuneam mai sus, echipamentele pentru care am pregătit reduceri considerabile fac parte din gama high-end, cum ar fi:  Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D, Nikon D610 sau aparate din seria Sony A7. Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din întreaga lume. Din zona mid-level premium merită urmărite: Nikon D7200 și Canon EOS 77D, lansat chiar anul acesta. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate în diverse condiții de lucru, de la cele ideale până la cele mai dificile. Printre produsele aflate la promoție vor fi și numeroase obiective foto, spre exemplu: Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USM, Nikon 24-70mmVR, Sony 24-70mm f/4 Zeiss Vario-Tessar T* OSS FE E-mount, Tamron 15-30mm VC Nikon și multe altele. De asemenea, cei pasionați de dronele de la DJI vor avea parte de reduceri semnificative.