Câştigători tombolă "Un Selphy pe zi"

Ştiţi proiectele acelea foto Photo 365, sau Photo A Day (PAD), în care îţi faci zilnic un selfie pe zi?
Sub inspiraţia pasionaţilor de fotografie care îşi documentează viaţa zilnic, am început campania Un Seplhy pe zi. Toţi cei care îşi iau un aparat foto în perioada 9-22 iulie pot câştiga prin tragere la sorţi un Selphy pe zi, adică o imprimantă foto Canon Selphy CP-820.
 
Iată lista cu fericiţii câştigători ai primelor zile de campanie:
Antuanela Rosioru- 9 iulie
Mohamed Modar – 10 iulie
Bimbea Catalin – 11 iulie
Radu Buzea – 12 iulie
Parfeni Andrei- 13 iulie
Stancu Andrei- 14 iulie
Daniel Tudor- 15 iulie
Dragos Rapeanu – 16 iulie
Marian Bratosin – 17 iulie
Constantin Mucileanu – 18 iulie
Constantin Ivan – 19 iulie
Dan Botocan – 20 iulie
Ana Maria Lorena Simionescu – 21 iulie
Schupler Arnold – 22 iulie
Să aveţi cât mai multă inspiraţie pentru selfie-uri şi căât mai mult noroc pentru Selphy-uri!
P.S. Chiar dacă ne-am obişnuit să avem toate fotografiile în format digital, plăcerea de a vedea imaginile tipărite este unică. Aşa că vrem să vă amintim că puteţi printa fotografiile în centrul de printing din magazinul F64, sau puteţi să vă cumpăraţi o imprimantă foto, din oferta noastră variată.
 
 
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.