Canon prezintă o nouă gamă de imprimante PIXMA 3-în-1

Oferindu-vă posibilitatea să imprimaţi acasă imagini de calitate deosebită, întreaga serie PIXMA este dotată cu o gamă de funcţii noi, inclusiv Interfaţă pentru Utilizator inteligentă (UI), Imprimare Auto Duplex (imprimare faţă-verso), conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth Low Energy (BLE). Designul elegant şi compact al acestor imprimante vă permite amplasarea lor în orice cameră a casei, astfel încât oricine să le poată accesa.  În afară de faptul că oferă materiale imprimate la o calitate deosebită, seria PIXMA permite familiilor să îşi manifeste creativitatea acasă cu ajutorul unei game de noi funcţii distractive, de la imprimarea de mesaje ascunse la imprimarea de fotografii în format pătrat direct de pe Instagram.   

Cele patru imprimante noi incluse în această gamă sunt:

  • Seria PIXMA TS5150, un model practic şi accesibil, care duce conceptul de utilizare simplă la un alt nivel. Acest model cu cartuş FINE cu un singur cartuş de cerneală este perfect pentru imprimare de documente la domiciliu
  • Seria PIXMA TS6150, un model compact, de înaltă performanţă, cu 5 cerneluri individuale, durabil şi potrivit pentru întreaga familie
  • Seria PIXMA TS8150, un design elegant care este dotat cu noul sistem cu 6 cerneluri individuale
  • Seria PIXMA TS9150, modelul de top din gama sa, perfect pentru imprimarea fotografiilor frumoase

canon

Simplu de utilizat

Transpunerea celor mai importante momente din viaţă în fotografii de calitate profesională nu a fost nicicând un lucru mai uşor. Interfaţa pentru utilizator poate fi folosită simplu şi intuitiv, având un ecran a cărui dimensiune variază de la 2,5 inch cu butoane la Seria PIXMA TS5150 la ecranul LCD tactil de 5 inch al Seriei PIXMA TS9150. Interfaţa inteligentă pentru utilizator permite setarea rapidă a funcţiei wireless iar utilizatorii pot verifica setările de imprimare şi setările pentru hârtie cu o simplă privire. Imprimarea faţă-verso este, de asemenea, posibilă datorită funcţiei de imprimare Auto Duplex, care vă ajută să creşteţi viteza de imprimare şi să economisiţi hârtia. Alimentarea cu hârtie pe două căi vă permite să încărcaţi simultan imprimanta cu hârtie în caseta frontală şi hârtie foto în partea din spate.

Conectivitate îmbunătăţită şi posibilitatea de a împărtăşi în doar câteva secunde

Opţiunea de conectivitate sigură Wi-Fi a Seriei PIXMA permite utilizatorilor să imprime direct de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă, în doar câteva secunde, asigurând un proces de imprimare mai rapid şi o flexibilitate mai mare.

Aplicaţia Canon PRINT elimină nevoia de a utiliza un PC sau un Mac atunci când imprimaţi, copiaţi sau scanaţi, oferindu-vă o experienţă wireless perfectă şi permiţându-vă să vedeţi materialul înainte de a fi imprimat.

Folosind aplicaţia Canon PRINT, PIXMA Cloud Link permite utilizatorilor să imprime din şi să încarce documente şi fotografii pe reţele sociale şi pe site-uri de stocare în cloud renumite, precum Google Drive. Fie că imprimaţi sau scanaţi, PIXMA Cloud Link este perfect pentru pasionaţii de fotografie şi fanii Instagram care doresc să imprime imagini intense direct de pe reţele de socializare. Toate imprimantele din această gamă pot imprima în format pătrat specific platformei Instagram şi permit imprimarea fotografiilor cu şi fără margini, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot obţine finisaje de calitate acasă.

Seria PIXMA este compatibilă şi cu AirPrint pentru Apple iOS, Mopria pentru Android şi Windows 10 pentru dispozitive mobile, facilitând utilizatorilor imprimarea instantă. Noua gamă este dotată cu noua funcţie BLE, permiţând asocierea cu alte dispozitive, în scopul conectării constante cu orice dispozitiv inteligent şi imprimantă compatibile. Utilizatorii de dispozitive cu sistem de operare Android pot activa funcţia BLE a imprimantei pe care o deţin pentru a beneficia de Wi-Fi complet, ceea ce le va permite să imprime documente de pe dispozitivele conectate. După ce dispozitivul şi imprimanta sunt asociate prin intermediul Bluetooth, atât utilizatorii de iOS cât şi utilizatorii de Android vor primi notificări referitoare la erori prin aplicaţia Canon PRINT de la imprimantă şi vor îndruma utilizatorul spre manualul web dedicat, facilitând astfel rezolvarea uşoară şi rapidă a oricăror probleme.

canon

Creativitate fără limite pentru întreaga familie

Noua aplicaţie Canon, Message in Print, permite utilizatorilor să introducă mesaje invizibile în fotografiile imprimate, sub formă de animaţii, muzică, mesaj video sau text. Destinatarul poate decoda mesajul descărcând aplicaţia şi ţinându-şi telefonul iPhone deasupra fotografiei imprimate. Prin împărtăşirea amintirilor în acest mod personalizat şi unic, Canon vă ajută să spuneţi poveştile din spatele fotografiilor.

Compatibilă cu servicii şi software aprobate de Canon, inclusiv Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ şi My Image Garden, Seria PIXMA asigură distracţia pentru întreaga familie şi vă inspiră să deveniţi mai creativi cu ajutorul noilor metode interactive de împărtăşire a imaginilor. Fie că imprimaţi felicitări sau calendare personalizate sau că imprimaţi fotografii pentru albumul de familie, copiii vor fi ocupaţi ore întregi. Acum vă este mai uşor ca oricând să vă exprimaţi creativitatea cu ajutorul Seriei PIXMA TS9150, care permite adăugarea de filtre creative direct pe imagini cu ajutorul ecranului tactil de 5,0 inch, atunci când imprimaţi direct de pe un card SD.

canon

Design nou, elegant

Gama PIXMA se poate mândri cu un design compact iar imprimantele incluse în această gamă pot fi aşezate oriunde, fără a deranja design-ul interior al locului respectiv. Designul premium al Seriei PIXMA TS9150 beneficiază de texturi şi culori contrastante şi de o siglă situată în partea de sus a acesteia, ceea ce îi conferă un aspect deosebit.

Imprimare premium

Noile cerneluri disponibile pentru Seriile PIXMA TS6150, PIXMA TS8150 şi PIXMA TS9150 asigură obţinerea de materiale de cea mai înaltă calitate, imprimate la domiciliu, în culori intense şi rezistente la uzura timpului. Utilizatorii pot alege între cartuşe Standard, XL şi XXL, în funcţie de nevoile lor. Pentru cei care au nevoie să imprime un volum mai mare, cartuşul XL asigură un volum dublu în comparaţie cu cartuşul Standard, în timp ce cartuşul XXL vă ajută să imprimaţi un volum triplu faţă de volumul imprimat cu ajutorul cartuşului Standard.

Noul sistem cu 6 cerneluri individuale, disponibil la Seriile PIXMA TS8150 şi PIXMA TS9150, vă permite să imprimaţi fotografii în culori mai naturale şi mai luminoase. Cerneala neagră pe bază de pigment asigură un text intens şi clar, perfect pentru imprimarea documentelor, iar noua cerneală albastru fotografic reduce granulaţia care apare la culorile deschise, de la tonuri de albastru la tonuri de alb.

Atunci când povestiţi din nou cele mai importante momente din viaţa de familie, vreţi să vă asiguraţi că acestea vor fi redate cât mai fidel, iar cu ajutorul gamei de imprimante PIXMA, puteţi fi siguri că veţi obţine ceea ce vă doriţi. De la teme pentru acasă la fotografii cu amintiri de familie, gama de imprimante PIXMA oferă materiale imprimate de o calitate deosebită, îndeplinind toate nevoile unei familii.

Seria este dotată cu tehnologia Bluetooth low energy (imprimarea şi scanarea via Bluetooth sunt disponibile doar pe dispozitivele Android). Funcţiile disponibile cu ajutorul comunicaţiei Bluetooth şi al aplicaţiei Canon PRINT Inkjet/SELPHY nu sunt garantate pe toate telefoanele inteligente cu sistem de operare Android. Marca comercială şi logo-ul Bluetooth sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci comerciale de către Canon Inc. se face cu licenţă. Toate celelalte mărci comerciale aparţin proprietarilor respectivi.

canon

  • Opţiunile de Scan to cloud şi scan to email sunt disponibile doar pentru utilizatorii de cerneală originală Canon
  • Compatibil cu My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ şi cu aplicaţia Canon PRINT
  • Cu utilizarea de hârtie fotografică lucioasă profesională Canon Plus II în format 5×5”
  • Aplicaţia Message in Print va fi lansată pe 31 octombrie 2017 şi va fi disponibilă doar pentru iPhone cu sistem de operare iOS 9 sau o versiune ulterioară
  • Disponibilitatea cartuşelor STD, XL şi XXL depinde în funcţie de regiune
  • Efectul poate fi obţinut în condiţii de imprimare specifice

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.