Canon lansează imprimanta SELPHY CP 1300 – compactă, elegantă, pentru imprimare instantă

Astăzi, 9 august 2017 – Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagistică, a anunţat lansarea imprimantei ultra-compacte SELPHY CP1300. Creată pentru a transpune amintirile în fotografii de durată, la calitate de laborator, SELPHY CP1300 permite utilizatorilor să se conecteze şi să imprime direct de pe telefonul mobil sau din aparatul foto.

Această nouă imprimantă elegantă permite utilizatorilor să imprime fotografii oriunde, fie că sunt acasă sau sunt plecaţi, imprimanta având funcţie de conectare Wi-Fi integrată. Utilizatorii au acum posibilitatea de a-şi exprima creativitatea, deoarece imprimanta SELPHY CP1300 este uşor de utilizat şi pune la dispoziţie o serie de opţiuni de finisare şi dimensiune. SELPHY CP1300 este dotată cu un ecran LCD rabatabil de 8,1 cm (3,2”) pentru vizualizare uşoară şi mai multă comoditate.

selphy

Imprimare la calitate deosebită în mai puţin de 60 de secunde

SELPHY CP1300 oferă utilizatorilor posibilitatea de a obţine imprimări de calitate profesională chiar la ei acasă şi mai ales să împărtăşească poveştile preferate cu familia şi prietenii. Datorită tehnologiei de imprimare prin sublimarea cernelii, modelul SELPHY CP1300 poate imprima până la 256 de nuanţe din fiecare culoare, rezultatul fiind un total de 16,3 millioane de culori posibile cu ajutorul cărora puteţi imprima fotografii vibrante, ce redau fidel realitatea.

Prin simpla atingere a unui buton, puteţi alege oricare dintre opţiunile pentru aspect lucios sau dintre cele trei opţiuni pentru aspect semi-lucios, fără a fi necesară schimbarea hârtiei sau a cernelii. În doar 47 de secunde 1 utilizatorii vor avea fotografii frumoase, la calitate de laborator, rezistente la efectul de decolorare în timp dar şi la pete de cafea sau urme de degete.

Pentru un confort şi mai mare şi pentru imprimare de calitate, modelul SELPHY CP1300 recunoaşte automat subiectul şi fundalul imaginilor, înlăturând zgomotul şi intensificând culorile pentru mai multă claritate şi luminozitate. Este simplu să realizaţi fotografii de identitate cu ajutorul funcţiei Face Frame Guide şi al celor 43 de dimensiuni presetate, iar cu ajutorul instrucţiunilor de tăiere veţi obţine margini clare, evitând pierderile.

selphy

Imprimare din mers

Imprimarea cu modelul SELPHY CP1300 este extrem de uşoară datorită funcţiei de conectare Wi-Fi; fie că se conectează de la un aparat foto, un telefon inteligent sau o tabletă, utilizatorii pot imprima imediat de oriunde. Modelul SELPHY CP1300 este compatibil şi cu sistemele de operare Apple iOS şi cu sistemele de operare Android; folosind AirPrint şi Mopria astfel încât utilizatorii să poată imprima direct de pe dispozitivele lor fără a mai fi necesară descărcarea aplicaţiei. Datorită slotului SD foarte util, utilizatorii pot imprima fără niciun impediment şi fără să fie nevoie să transfere nicio fotografie pe niciun alt dispozitiv.

Adăugând un pachet de baterii de rezervă de capacitate mare imprimanta SELPHY CP1300 poate fi băgată în geantă, deoarece este foarte uşoară, şi poate fi luată la petrecerile de familie, pentru a surprinde şi a imprima imediat momentele importante.

Aplicaţia Canon PRINT permite oricui doreşte să se implice şi să se conecteze la imprimantă cu ajutorul funcţiei Shuffle Print. Pot fi împărtăşite numeroase imagini de grup, realizând colaje unice cu până la opt fotografii pentru a păstra amintirea momentelor importante în familie.

selphy

Imprimare creativă

Numărul de opţiuni de imprimare face ca imprimanta SELPHY CP1300 să fie alegerea ideală pentru utilizatorii care vor să îşi exprime creativitatea când imprimă fotografii. De la dimensiuni de carte poştală sau de card de credit la mini-autocolante, imprimanta SELPHY CP1300 permite utilizatorilor să îşi adauge amprenta personală, fie că fac un colaj de fotografii sau că pun o imagine pe o felicitare de ziua de naştere, pentru a adăuga o notă personală.

Cu SELPHY CP1300, puteţi ieşi din monotonie şi puteţi crea poveşti foto sub formă de film, pentru un efect de cabină foto. De asemenea, puteţi imprima fotografiile în formatul pătrat specific aplicaţiei Instragram şi să aduceţi amintirile de pe ecran direct în casa dumneavoastră.

selphy

Compact şi elegant

Imprimarea devine mai uşoară cu ajutorul modelului SELPHY CP1300, deoarece utilizatorii sunt îndrumaţi de pictograme intuitive şi întrebări care vin în ajutorul începătorilor, astfel încât aceştia să utilizeze imprimanta cât mai eficient. Ecranul de 8,1 cm (3,2”) oferă vizibilitate optimă şi dispune de opţiunea de rabatare a ecranului dacă vizualizarea corectă este împiedicată de lumina intensă.

Disponibilă în trei culori – alb, negru şi roz – design-ul compact al imprimantei SELPHY CP1300 se va potrivi perfect în decorul oricărei case.

SELPHY CP1300 este imprimanta ideală pentru utilizatorii care îşi doresc opţiuni mai flexibile în ceea ce priveşte creativitatea, dar care doresc şi o calitate mai înaltă a materialelor imprimate. Pentru imprimare la calitate de laborator din aparate foto şi telefoane inteligente, SELPHY CP1300 este cea mai convenabilă opţiune pe care o au utilizatorii pentru a imprima oriunde, prin simpla atingere a unui buton.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Si soft pentru conectare la PC valabil pentru 1 an – cel mult 2, pentru a te obliga sa o arunci peste 1 an – cel mult doi, si sa o achizitionezi pe cea lansata la vremea respectiva.
    Multumim pentru fiabilitate si suport, Canon!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.