Epson Expression Photo HD XP-15000 câștigă premiul TIPA

Epson Expression Photo HD XP-15000 câștigă premiul TIPA pentru cea mai bună imprimantă foto

Epson Expression Photo XP-15000 a câștigat premiul „Cea mai performantă imprimantă foto”, acordat de prestigioasa organizație TIPA (Technical Image Press Association).

Premiile TIPA sunt acordate de experți recunoscuți la nivel global, în urma testării produselor. Anul acesta, premiile au fost acordate în urma unei jurizări realizate de către reprezentanți a 29 de publicații pentru profesioniști, pasionaţi și business din Asia, Australia, Europa și SUA, la care se adaugă un delegat al Camera Journal Press Club din Japonia.

TIPA reprezintă una dintre cele mai mari și mai influente asociații ale industriei de fotografie şi imagistică din lume. Începând cu anul 1997 și până în prezent, Epson a câștigat în total 39 de premii TIPA, acordate pentru tehnologii și produse de imagine, printre care se numără imprimantele inkjet, cernelurile, scannerele și videoproiectoarele.

Produsul câștigător a primit următoarea descriere din partea juriului:

Epson Expression Photo HD XP-15000

Imprimanta Epson Expression Photo HD XP-15000 cântărește doar 8,5 kg şi ocupă un spațiu de doar 467 x 785 x 412 mm. Această imprimantă cu 6 culori, care poate reda inclusiv nuanţe şi gradaţii de gri pentru fotografiile alb-negru, la o calitate superioară a imprimării, tipăreşte cu picături de cerneală a căror dimensiune ajunge și la 1,5 picolitri. De asemenea, produsul garantează o rezoluție de până la 5760 x 1440 megapixeli, în dimensiuni de print ce ating 297 x 420 mm (format A3+).

Imprimanta poate, totodată, să printeze pe suport special, cum ar fi cartonul, dar oferă și imprimare pe ambele fețe ale mediei de imprimare. Modelul este ușor de folosit datorită unui LCD color de 2,4” și dispune de conectivitate wireless, permițând, astfel, utilizatorilor să printeze de pe smartphone sau de pe tabletă.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.