Curs de fotografie de nunta si business

Theo Manusaride si Vlad Cosmin organizeza un curs de fotografie de nunta si business, format din 8 seminarii ce se vor desfasura pe parcursul a 4 saptamani, in weekend-uri, in perioada 15 martie – 6 aprilie. Cititi mai multe despre acest curs unic! 

“Gandeste-te astfel…

Intr-o fotografie nu este totul legat doar de imaginea in sine. Este legat si de cel care a realizat-o. O parte din fiecare fotograf ramane in acea imagine. O parte din personalitatea ta, din stilul tau, lasa o amprenta atat in fotografiile tale cat si in mintea celor fotografiati. Si acum vine intrebarea:

Cum ar fi daca dupa ani si ani, fotografia ta, albumul tau, le readuc aminte oamenilor de ceea ce simteau in acel moment, chiar mai mult, ce gandeau in acel moment. Ai putea spune ca motivul, scopul pentru care ai fost invitat sa fii alaturi de ei ti l-ai indeplinit? Exista ceva mai frumos decat satisfactia pe care o ai cand iti vor oferi si ei la randul lor gandurile bune si multumirea pentru ceea ce le-ai lasat ca amintire? 

Daca inainte fotografia de nunta era considerata mai neinsemnata in lantul trofic al fotografiei, acum traim intr-o lume in care profesionistii sunt din ce in ce mai apreciati, iar idealul in fotografia de nunta este de a o aduce la rang de arta.

Talent? Se zice ca unii s-au nascut cu asa ceva. La fel de bine poate fi si cultivat, astfel ca fiecare va putea sa-si scrie propria poveste de succes. Pasiunea, cunostintele solide si, mai presus de toate, munca vor putea contribui la evolutia fiecaruia ca si artist, iar adaugand disciplina, spiritul antreprenorial si gandirea economica, se va dezvolta si business-ul de succes.”

Acestea sunt cateva din valorile in care cred si Theo Manusaride si Vlad Cosmin, cei doi lectori ai Cursului de fotografie de nunta si business. Dedicandu-si fiecare zi si de multe ori si noptile pasiunii lor, pentru fotografia de nunta si oamenii creativi din acest domeniu, au conceput acum o platforma completa care se adreseaza dorintei de dezvoltare a fotografilor de nunta, atat aspiranti cat si profesionisti.”

8 seminarii ce se vor desfasura pe parcursul a 4 saptamani, in weekend-uri, in perioada 15 martie – 6 aprilie. O intreaga experienta ce va va purta prin lumea fotografiei la nivel inalt si al transformarii pasiunii intr-un business de succes.

Curs Nunti_Eveniment

 

Seminar “Gasirea si dezvoltarea stilului personal in fotografie si in business”

Stilul personal este un business complicat. Va vom ajuta sa va descoperiti personalitatea si sa va croiti drumul urmand viziunea proprie in fotografia de nunta.

Curs Nunti_Eveniment

 

Seminar “Lumina, viziune, compozitie”

Intelegerea conceptului de lumina face o imensa diferenta in inspiratia si rezultatele fiecaruia. Vom parcurge impreuna acest drum catre imagini vizionare si spectaculoase.

Curs Nunti_Eveniment

 

Seminar “Posing, directionare, expresie”

Vom afla secretele pozitionarii subiectului in cele mai flatante ipostaze si vom descoperi cum sa trezim si sa amplificam trairile mirilor nostri folosind tehnici simple de indrumare.

Curs Nunti_Eveniment

 

Seminar “Demonstratie, practica individuala, analiza si critica”

Vom crea o sesiune demonstrativa de fotografiere folosind conceptele prezentate in seminariile precendente, apoi vom incuraja fiecare cursant sa puna in practica viziunea proprie asupra acestor concept si vom analiza ulterior imaginile rezultate in vederea realizarii unei critici constructive.

Curs Nunti_Eveniment

 

 

Seminar “Workflow si procesare”

Vom parcurge traseul fotografiilor de la realizarea lor pana la predarea catre client. Cuvintele cheie ale acestui seminar sunt optimizare, organizare, eficienta, tehnici de selectie si editare.

Curs Nunti_Eveniment

 

 

Seminar “Branding, marketing, social media”

Vom afla cum sa punem bazele business-ului, vom discuta despre nume si concept, dezvoltarea identitatii, metode clasice de promovare si castigarea notorietatii, instrumente online precum reclama, website-ul, blog-urile, facebook siretelele de socializare.

 

Curs Nunti_Eveniment

 

 

Seminar “Vanzari, strategii de pret si tactici de upselling”

Construirea pretului si a ofertei, client service, fler si dinamism invanzari, cresterea nivelului preconizat al veniturilor sunt obiectivele acestui seminar.

Curs Nunti_Eveniment

 

Seminar “Contracte si formulare, gestiunea veniturilor si a cheltuielilor, time & business management”

Foarte folositoare desi mai putin antrenante la o prima vedere, acest seminar va aborda tematici precum posibilele forme de organizare juridica a business-ului, contracte, acte aditionale, anexe, formulare, mailing schedule, calculul profitabilitatii, determinarea cheltuielilor si a veniturilor necesare, organizarea si eficientizarea timpului si a activitatilor de management.

Curs Nunti_Eveniment

 

Info si rezervari: office@aroseberry.com | 0757709788 | 0726659101

Va asteptam sa va alaturati experientei!”

 

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • Acest curs a meritat toti banii.

  • Excelent pentru fotografii la inceput de drum 🙂

  • Hm….., din pacate la aceste numere de telefon raspunde doar casuta vocala.

  • Si pret?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.