Noua doza de Black Friday: 29 noiembrie 2013

Draga fotografule de peste mari si tari,

Pentru inceput iti spunem ca avem o veste buna pentru tine: urmeaza Black Friday pe rit vechi.

Stim ca daca locuiesti in New York, te trezesti cu 7 ore mai tarziu decat fotografii mioritici. Iar daca iti faci veacul in California, deschizi ochii cam cu 10 ore mai tarziu decat pasionatii de vizual din Romania.

Poate ai aflat intre timp ca Black Friday s-a tinut la F64 intre 22 si 24 noiembrie. Si din cauza ca te-ai trezit mai tarziu cu 7, sau chiar cu 10 ore, probabil ca ai ratat promotiile din noaptea de 22 noiembrie.

Nu ne place discriminarea si vrem ca toti pasionatii de fotografie sa se bucure de promotiie F64 de Black Friday.

Asa ca, dragi prieteni din S.U.A, de pe alte continente, sau de pe taramul carpato-danubiano-pontic, avem o veste buna pentru voi: sarbatorim Black Friday si in stil vechi. Pe 29 noiembrie, de Vinerea Neagra cea Veche, la F64 urmeaza promotii noi, ca sa respectam traditia si de data asta.

Toti cei inscrisi la newsletterul nostru vor primi inca de maine ofertele pentru acest Black Friday reloaded. Asigura-te prin urmare ca esti inscris la newsletter, ca sa iei parte la inca o doza de reduceri.

Recapitulare: Vineri, 29 noiembrie, concentrat de promotii intr-o singura doza de Black Friday. Fa-ti cont din timp, compara produsele si adauga-le in wishlist, astfel incat de Vinerea Neagra sa consumi nestingherit toate promotiile F64.

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

23 Comments

  • Hilar! Am comandat un set de acumulatori si nu mi-au venit! Si nu e prima oara! Atentie F 64 cu cine colaborati ca nu sunt seriosi!

    • Buna ziua! Trimiteți va rog un mail la online@f64studio.ro sa aflati mai multe detalii despre comanda dumneavoastra.

  • Horea Nascu . Si n-ai pus la socoteala transportul. Eh, un motiv luat aiurea de "departamentul de piar al F64" total neinspirat

  • v-a cazut site-u, beeep beep, eram in mijlocul cautarii…poate ma si sunati asa de control (pls don't).

  • Am crezut initial ca e stire de pe Times New Roman… lol. Sa ne ingramadim asadar sa cumparam tot ca altfel le iau americanii :-))

  • Liviu Țâțan
    1. Nu toti ne-am nascut ieri.
    2. Scrie la „Contact us”:
    „Newegg.com, 9997 Rose Hills Road, Whittier, CA, 90601”.
    Arnerica, asadar! Si atunci, preturile sint, intr-adevar, de U.S.A. si nu, din pacate, de Romania.
    Dar poate ca intr-o buna zi vom intra in NAFTA…

  • Pt Horia Nascu, sper ca ai pus 10% din valoare la pret si vama si transportul la ce vezi tu pe newegg! Ale sunt preturi de USA, pentru cine stie.

  • E scos din fabricatie, a fost inlocuit de D610 🙂 Neoficial Nikon a inlocuit shutter-ul la toate camerele care au probleme si au ajuns la Service, deci nu e vorba de curatare la fiecare n declansari decat pentru cei care obisnuiesc sa faca asta in general, la orice camera foto :))
    PS Pretul la oferta pentru D610 a fost mai mic decat cel de anul trecut la D600!

  • Se pare că nu s-au vândut produsele plănuite. Îmi încălzește inima faptul că la noi se observă miștocăria în Black Friday. Și eu cred că avem nevoie de prețuri corecte și să nu de prostii americane. Trebuie să ținem cont că clienții de bază F64 sunt prefesioniști, având un nivel de educație. Totuși F64 nu este Emag… Nu știu încă, poate ar trebui să mă simt ofensat, dar totuși atitudinea mea este: I don't give a sheet.

  • Dinu Andrei Salut! Am trimis doua mesaje prin Facebook.
    Pe scurt: daca nu te poti baza pe ei, pe cine te poti baza?

  • Horea Nascu: ai mai cumparat de pe Newegg? e de incredere (intrebare foarte serioasa, ma tenteaza si pe mine site-urile externe, doar ca stiu multi care au luat plasa)?

  • nu alerg dupa CHILIPIRURI. Imi place sa obtin ce doresc in mod normal, prin munca si plati legale. Dar acum caut un INTERMEDIAR, ca sa pot cumpara CU BANII MEI, IN RATE, un Nikon D3200 in kit si cu un teleobiectiv Nikkor 55-300mm. Asa ca NU ma bazez de loc pe vreo fraiereala neagra, chiar si prelungita…

  • "dragi prieteni din S.U.A."?? Pai, vor cumpara ei din Romania, unde preturile sint atit de mari? (Exemplu luat la intimplare: Nikon D5300, 18-140mm: 5.699 00 lei (pret vechi: 5.999,00 lei) la f64 fata de 3.596,12 lei (pret vechi: 4.576,88 lei) la Newegg).
    E un nou trend, sa platesti mai mult cind poti plati mai putin? E promotia pentru corigentii la matematica?

  • Macar de ar fi reduceri adevărate, nu de astea artificiale…:…………

  • Nu cred ca-l vrei, asta doar daca stai sa-l cureti la fiecare 2000 de declansari :)))

  • Care este ora de incepere? 29.11 ora 00.00? Adica maine la miezul noptii?

  • zi-mi ce vrei..sunt matinal….oricum nu cred ca dorm la ce avem in Bucuresti…asa ca ma ofer sa te ajut!))

  • poate isi face loc si un Nikon D600 in oferta de poveste !

  • poate ma trezesc si eu la timp 🙂 si poate vine si ceva obiectiv visat 🙂

  • blec fraidei' asta nu e valabil si pentru obiectivele Pentax ? 🙂

  • Mă așteptam sa aveți aceasta atitudine! Felicitări f64 si muțam ca existi. Poate…mai cumpăr cite ceva…sa vedem.

  • D7100 ? ? 🙂

  • ESTEEEEEeeeeeee. B R A V O!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.