Workshopuri adevarate, nu seminarii plicticoase!

Zi de zi, de dimineata pana seara, va fi cel mai plin concediu ever. Ne dorim sa te intorci din concediu mega obosit, cu capul doldora de informatii utile, cu cardurile full de imagini si cu amintiri cat pentru o viata de om. Avem modele extraordinare, rochii incredibile si locatii bestiale. Fiecare lector va desfasura doua zile de workshop, atat fotografie pe teren cat si photoshop, prelucrare si elemente de business.
Bun, distractia unde e?
E aici, seara de seara. Teatru de vara, proiectii de film, shpritzuri moldovenesti, sarmale si borsuri, dansuri populare autentice, concursuri de sarit peste masa pentru super discutii in jurul focului de tabara si o gramada de surprize.


Unde?
Intr-un loc atat de frumos incat ti se va taia respiratia. Gradini, ciobani, vita de vie, Eminescu, terase, vile rustice, poezie, flori si cer senin. Adaugam sali de expozitie, amfiteatre, alei intre pomi, oameni frumosi si primitori. Totul se va intampla in incinta Memorialul Ipotesti-Centrul National De Studii “Mihai Eminescu”.
Ce o sa se mai…?
Concurs extraordinar, expozitie in galeria din centrul orasului, cu televiziuni, primari si interviuri live! Printuri uriase, jurizare ca la carte, dezbateri nesfarsite!

Dar de ce sa vii?
Pentru ca ai parte de sapte ‘master photographers’, de prieteni si competitie, de conditii superbe de cazare si masa, de seri interminabile, de tabara ca in copilarie, totul la preturi de productie. Adica mai ieftin decat braga. Serios!  Spre exemplu, costul de cazare si 3 mese pe zi (de persoana) va varia intre 80 si 100 lei. Pentru ca intalnirile dintre noi, fotografii de nunta, sunt atat de rare si e nemaipomenit sa putem invata unii de la altii, sa ne cunoastem indeaproape, sa petrecem timp de calitate impreuna.
Probleme?
Nimic din ce partenerii nostri minunati F64FloSitesClubul Fotografilor “Focus” Botosani si Memorialul Ipotesti-Centrul National De Studii “Mihai Eminescu” nu pot rezolva. Dar rezervarile se fac in ordinea sosirii si achitarii a 30 la suta in avans. Ca sa punem berea la rece. Vrei sa vii cu nevasta / prietena (nu sariti, fotografii de nunta romani sunt in majoritate barbati)? Acuma daca zicem DA riscam sa va suparam. Daca zicem NU o suparam pe ea. Daca a ta partenera e pasionata de poezie, viata spirituala si plimbari lungi in verdeata, atunci great.

In linii mari, activitatea are loc in perioada 05-11 August, la orele 9.30 si se va finaliza undeva la 20.00. In fiecare seara va fi ‘program de divertisment’, cu invitati supriza, proiectii de film, foc de tabara si multe multe altele.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la info_iwpc@weddingstaff.ro.
flyer-conventie-web

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • sa se mai tot repete evenimente de genu

  • Foarte tare ideea, diploma e acreditata?

    • Nu e acreditata. Nu e curs pentru acreditari. Sunt workshop-uri tari de tot pentru pasionati.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *