Festivalul Vama sub lumini de Oscar: 19-26 august 2018!

Postat de: F64 F64

Deja a devenit o tradiție ca an de an, pasionații de artă să-și aloce câteva zile (dacă nu chiar toată săptămâna) de la sfârșitul lui august, celui mai mare festival de arte din România, Vama sub lumini de Oscar (VSLO). Prima ediție a avut loc în 2010, iar de atunci în fiecare an participanții au putut fi surprinși cu workshopuri noi, lectori noi, abordări diferite, artiști faini și voie bună.

A început ca un simplu festival foto și acum înglobează cu succes și filmul, teatrul, pictura și muzica, având totodată și posibilitatea de a participa la concursuri, a vedea expoziții, a beneficia de un târg de echipamente și a privi proiecții interesante.

Vama sub lumini de Oscar nu dezamăgește nici anul acesta, ci te așteaptă în perioada 19-26 august. Te poți înscrie chiar aici, participarea fiind gratuită.

Așteptăm și noi cu interes mai multe informații despre surprizele ce vor avea loc în 2018, însă momentan îți putem spune cu încântare că renumitul Chris Suspect, va veni și anul acesta la VSLO.

“Aștept cu nerăbdare să revin la VSLO, în Vama Veche. Anul trecut am avut o experiență foarte plăcută, iar anul acesta voi ține din nou workshopul de fotografie de stradă, unde voi aborda cu cursanții acest gen fotografic de la istoric, la ceea ce să cauți pe stradă, tehnici și multe altele.” spune Chris și îi îndeamnă pe doritori să fie echipați cu încălțăminte adecvată, căci se vor plimba destul de mult.

Ascultă mesajul lui Chris Suspect mai jos:

Curios să fii la curent cu noutățile despre festival? Fii cu ochii pe blogul F64, pagina de Facebook VSLO  sau urmărește site-ul. 

Tu de cât timp mergi la Vama sub lumini de Oscar și care au fost workshopurile tale preferate? Lasă-ne un comentariu!
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top