Festivalul Vama sub lumini de Oscar: 19-26 august 2018!

Deja a devenit o tradiție ca an de an, pasionații de artă să-și aloce câteva zile (dacă nu chiar toată săptămâna) de la sfârșitul lui august, celui mai mare festival de arte din România, Vama sub lumini de Oscar (VSLO). Prima ediție a avut loc în 2010, iar de atunci în fiecare an participanții au putut fi surprinși cu workshopuri noi, lectori noi, abordări diferite, artiști faini și voie bună.

A început ca un simplu festival foto și acum înglobează cu succes și filmul, teatrul, pictura și muzica, având totodată și posibilitatea de a participa la concursuri, a vedea expoziții, a beneficia de un târg de echipamente și a privi proiecții interesante.

Vama sub lumini de Oscar nu dezamăgește nici anul acesta, ci te așteaptă în perioada 19-26 august. Te poți înscrie chiar aici, participarea fiind gratuită.

Așteptăm și noi cu interes mai multe informații despre surprizele ce vor avea loc în 2018, însă momentan îți putem spune cu încântare că renumitul Chris Suspect, va veni și anul acesta la VSLO.

“Aștept cu nerăbdare să revin la VSLO, în Vama Veche. Anul trecut am avut o experiență foarte plăcută, iar anul acesta voi ține din nou workshopul de fotografie de stradă, unde voi aborda cu cursanții acest gen fotografic de la istoric, la ceea ce să cauți pe stradă, tehnici și multe altele.” spune Chris și îi îndeamnă pe doritori să fie echipați cu încălțăminte adecvată, căci se vor plimba destul de mult.

Ascultă mesajul lui Chris Suspect mai jos:

Curios să fii la curent cu noutățile despre festival? Fii cu ochii pe blogul F64, pagina de Facebook VSLO  sau urmărește site-ul. 

Tu de cât timp mergi la Vama sub lumini de Oscar și care au fost workshopurile tale preferate? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • PERIOADA SI LOCUL DE DESFASURARE: 19-26 august 2018, Vama Veche 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.