Wedding Staff – O nouă convenție a fotografilor de nuntă

WeddingStaff , cu susținere din partea F64, organizează o nouă ediție a Convenției Fotografilor de Nuntă din România!

Unde? Ce? Cum? Când?

În perioada 25-26 noiembrie, la Brașov, aproximativ 200 de fotografi vin să învețe trucuri, tips-uri, teorii și practici pentru o fotografie de nuntă mai bună, pentru un respect mai mare al societății față de statutul de fotograf de nuntă și pentru o prietenie mai mare între toți cei din această breaslă.

wedding staff

Vei avea ocazia să asculți 9 lectori, dintre care 8 fotografi cu experiență. Vin să împărtășească cu voi ceea ce știu ei mai bine. Toți sunt oameni onești, cu mintea deschisă. Toți își doresc să fim cu toții cât mai buni în meseria noastră.

În fiecare din cele două zile, vei avea parte de o suită de seminarii pe teme diverse, toate în legătură cu fotografia de nuntă.

wedding staff

Iată câteva dintre titlurile seminariilor:

  • Cum să-ți găsești “identitatea” în peisajul fotografiei de nuntă?
  • Print vs display: cât de importantă este fotografia pe hârtie în relația cu mirii.
  •  7 pași simpli pentru a deveni un fotograf de nuntă mai bun
  •  Fotografia de nuntă, de la hobby la business
  •  Automatizare în editare! Colorizare, tool-uri și action-uri în Photoshop!
  •  Cum să devii fotograf la 50 de ani!?
  •  Ce este fotografia de nunta bună? Între kitsch și imagine de valoare, între urât și frumos.
  • Principii, arme, exemple.
  • Cum să NU te promovezi online dacă ești fotograf de nunta?

Una dintre prezentările din cadrul evenimentului va fi susținută de colega noastră, Sabina Cornovac, Community Marketing Coordinator la F64. Ea va dezbate tema promovări online pentru fotografii de nuntă. Vom afla împreună de ce, cum, când, unde, cu ce scop, cum măsori activitatea din social media.
Ceilalți lectori pe care veți avea ocazia să îi vedeți sunt: Marian Cristea, Cătălin CîmpanMihai ZahariaIoan Dulghen, Ioan BraghesiuGeorge Stan, Galia Dan și Daniel Chindea.
wedding staff

Vino la Convenție fără prejudecăți, fără aroganțe și fără așteptări. Folosește ceea ce ți se potrivește, încearcă noi modalități de rezolvare a unor probleme vechi, socializează cu ceilalți fotografi, lărgește-ți orizontul de cunoștințe. Cu siguranță vei fi un fotograf mai bun după cele două zile de Convenție!

Înscrie-te!

Costul participării: 290 lei. Adică 32 de lei / seminar.

Adică aproape nimic.

Curios să vezi cum a fost la edițiile trecute?

Iata un filmuleț de la ediția anterioară, cât și o serie de fotografii.

Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Au fost niste seminarii interesante, regret ca nu am fost prezent.Ne vedem la urmatoarea editie.

  • Interesant! Sa te intalnesti cu alti fotografi si sa schimbi impresii,e chiar tare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.