Eveniment: Toamna urbană cu Alex Damian și noul Sony A7C II

Toamna suntem back in the game cu Sony: ți-am pregătit un super eveniment, alături de Alex Damian și noul Sony A7C II, alte 2 evenimente în cadrul Photo Story, unde Sony este partener principal, iar ofertele și reducerile atractive nu vor lipsi nici ele. Te-am făcut curios? Iată mai multe detalii despre evenimentul din data de 23 septembrie, alături de Alex Damian!


23 Septembrie - interval orar 10:00- 14:30


Locație: Atelier 44, strada Sf. Apostoli nr. 44 (parter)

Ce vom face la eveniment?

În cadrul evenimentului organizat de SONY și F64, participanții vor avea oportunitatea de a afla informații importante despre noul aparat foto Sony A7C II, dar și sfaturi practice, alături de speakerul Alex Damian. Iată o agendă a activității din cadrul evenimentului unde vei învăța:

  • Cum să surprinzi atmosfera de toamna urbană
  • Sfaturi legate de compoziție și editare
  • Ce are special noul Sony A7C II?
  • Cele mai potrivite obiective pentru zona urbană
  • Poziția soarelui la apus și care sunt străzile din București unde găsim cea mai bună lumină pe timp de toamnă
  • Sesiune practica touch&try cu echipamente Sony

Despre Alex Damian

DESCRIERE

Sunt fotograf și blogger de mai bine de 10 ani, implicat atât în campanii online, cât și colaborări foto. Sunt speaker la diverse evenimente de profil precum Webstock, World of Instagram sau Social Pedia.

Alex Damian este fotograf de eveniment, creator de conținut și blogger. De-a lungul anilor și-a expus partea creativă pe contul de Instagram, iar asta a dus la nenumărate colaborări în campanii cu brand-uri precum Lidl, Sun Plaza, Oriflame, Huawei, Tedi, Tymbark, Festivalul George Enescu, Astra Film Festival, și mulți alții.

WEBSITE
INSTAGRAM
FACEBOOK

Noul aparat foto Sony A7C II

Camera Alpha 7C II este echipată cu un senzor de imagine full-frame cu aproximativ 33,0 megapixeli efectivi și dispune de cele mai recente funcții pentru imagini statice și înregistrare video, totul într-un design compact și ușor (aproximativ 12 cm lățime x 7 cm înălțime x 6 cm adâncime și cântărește aproximativ 513 grame). 

Este versiunea de a doua generație a primei camere din seria α7C, renumită pentru combinația de performanță și caracteristici într-o dimensiune compactă, perfectă pentru o gamă largă de scenarii de fotografiere, cum ar fi fotografia de călătorie și cea de stradă.

Sony Electronics extinde seria Alpha 7C și lansează două noi camere

Sony anunță lansarea a două noi camere ce vor completa seria α7C de body-uri full-frame compacte cu obiective interschimbabile, Alpha 7C II și Alpha 7C R. În serie se adaugă noua Alpha 7C R, cu senzor de înaltă rezoluție de 61MP , dar și modelul Alpha 7C II, cu cele mai actuale performanțe în ceea ce privește imaginile statice și înregistrarea video.

Participă la evenimentul gratuit pentru a descoperi noua cameră Sony A7C II alături de Alex Damian

Noul aparat foto Sony A7C II

Sony Alpha-7C II Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K 33MP 10fps Body Negru

Sony Alpha-7C II Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K 33MP 10fps Body Argintiu

Sony Alpha-7C II Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K 33MP 10fps Kit cu Obiectiv FE 28-60mm F4-5.6 Negru

Sony Alpha-7C II Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K 33MP 10fps Kit cu Obiectiv FE 28-60mm F4-5.6 Argintiu

Tu vei participa la eveniment? Scrie-ne în comentarii 👇🏼

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.