Nelu Cortea Sony

Eveniment gratuit: Sony ZV-E1 și vlogging, cu Nelu Cortea

UPDATE: Fotografii de la evenimentul Despre vlogging și Zony ZV-E1, cu Nelu Cortea

Ești pasionat de vlogging și dorești să descoperi secretele unui conținut de calitate? Te așteptăm la evenimentul gratuit marca Sony pe data de 19 aprilie, unde Nelu Cortea va împărtăși cele mai importante sfaturi pentru un vlog de succes alături de noua cameră Sony ZV-E1.

Locație: Atelier 44, strada Sf. Apostoli nr. 44 (parter) - ora 19:00

Te întrebi de ce vlogging? Ei bine, vloggingul a devenit o modalitate populară de a împărtăși experiențele personale, de a transmite informații și de a crea o comunitate online. Prin intermediul vloggingului, oamenii pot prezenta lumii întregi viața lor și pot împărtăși poveștile lor, hobby-urile, cunoștințele și pasiunile. Acesta oferă posibilitatea de a face o conexiune reală cu audiența prin intermediul camerei video. Vloggingul poate fi o modalitate minunată de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare și de a-ți extinde orizonturile culturale, prin explorarea altor culturi și tradiții. De asemenea, poate fi o modalitate de a-ți construi o carieră în online, prin crearea de conținut valoros și construirea unei comunități de urmăritori fideli.

Ce vom face la eveniment?

În cadrul evenimentului, Nelu Cortea va vorbi despre experiența sa în turul de vlogging din Valencia și îți va oferi sfaturi importante pentru crearea unui conținut de calitate ce va contribui la un vlog de succes. De asemenea, vei afla detalii importante despre noua cameră, Sony ZV-E1 și ți se vor oferi sfaturi pentru a profita la maximum de noile caracteristici pentru a îmbunătăți calitatea conținutului tău video. 


Despre Nelu Cortea (comediant, actor, vlogger, editor)

Nelu Cortea a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, jucând în multe distribuții importate, descoperind ulterior pasiunea pentru stand-up comedy. 

De-a lungul carierei sale, acesta a primit numeroase premii, fiind inclusiv câștigător al competiției America Express. 

În calitate de vlogger, Nelu Cortea s-a remarcat prin conținutul său de calitate, reușind să construiască o comunitate impresionată de urmăritori pe platformele de socializare.

Sony ZV-E1 este prima cameră full-frame dedicată vloggerilor și oferă o calitate superioară precum și o serie de funcții avansate care să te ajute în crearea unui vlog de succes.

Camera ZV-E1 este concepută pentru vlogging și integrează un senzor full-frame CMOS Exmor R™ de 35mm cu iluminare din spate, cu aproximativ 12,1 megapixeli efectivi, care oferă sensibilitate crescută, zgomot redus în imagine și efect bokeh superb.

Înregistrarea video la calitate înaltă 4K (QFHD) poate fi realizată prin citirea pixelilor de pe întreaga suprafață a senzorului full-frame pe 10 biți 4:2:2 fără pixel binning. Acest lucru face ca avantajele de expresivitate creativă oferite de formatul full-frame să fie disponibile pentru înregistrare video, oferind în același timp imagini 4K de înaltă rezoluție fără efecte de moiré sau margini zimțuite.


Specificații cheie ale modelului ZV-E1:

• Cea mai mică și mai ușoară cameră full-frame de vlogging cu obiective interschimbabileii din lume.

• Senzor full-frame CMOS Exmor R™ cu iluminare din spate, cu peste 15 trepte de latitudine de expunere și sensibilitate înaltă.

• AF cu recunoaștere în timp real, pe bază de inteligență artificială și urmărire în timp real Real-time Tracking foarte eficientă

• Poate fi upgradat până la 4K 60p, 4K 120p

• S-Gamut3.Cine/S-Log3 și S-Gamut3/S-Log3

• Setare dedicată prezentărilor de produs și comutator bokeh printr-o singură atingere
• Microfon inteligent cu 3 capsule și directivitate variabilă
• Ecran LED tactil, rabatabil în unghi variabil, pentru monitorizare ușoară

Participă la evenimentul gratuit și descoperă cele mai importante secrete ale unui vlog de succes alături de Nelu Cortea.

Descoperă SONY ZV-E1 pe site-ul F64:

SONY ZV-E1, body
SONY ZV-E1, kit cu 28-60mm

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.