Ia-ți doza zilnică de inspirație pentru un Paște fotogenic...

Luna asta se lasă cu multe provocări! Fie că vorbim de prăgătirile de Paște sau de ieșiri în natură, călătorii mult așteptate sau chiar vacanțe, mereu avem nevoie de inspirație.

Ți-am pregătit un calendar în care vei descoperi, în fiecare zi din luna Aprilie, recomandările noastre de articole, tutoriale, videos și resurse pentru ca tu să-ți poți exersa pasiunea pentru imagine mai bine și cu un plus de creativitate.

Inspirația zilnică de creativitate

Fiecare zi dezvăluie o nouă surpriză! Descoperă cele mai istețe și potrivite trucuri și echipamente pentru a surprinde imaginea perfectă în vacanță sau în familie, pentru cel mai pufos cozonac, pentru sportul de dinainte de masă și alte activități creative și pasiuni.

noutăti

Descoperă noutățile din lumea foto-video

Hai alături de noi în comunitatea creatorilor de conținut informați!

Ce este o fotografie bună?

O întrebare pe care, mai devreme sau mai târziu, orice pasionat de fotografie va trebui să o aibă în vedere. La început mai puțin, pentru că este etapa entuziasmului suprem, când suntem dornici să încercăm din toate genurile fotografice.

Fotografia de primăvară –
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător.
Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

SĂ ÎNȚELEGEM MODURILE DE EXPUNERE

Aceste moduri controlează și permit utilizatorului să aleagă setările dorite în ceea de privește valorile diafragmei sau ale timpului de expunere.

În acest ghid urmează să afli:

  • Modurile de bază prezente pe rotița
  • Moduri de expunere semi-automate
  • Moduri de expunere semi-automate
  • Moduri de expunere manual
Tot ce trebuie să știi despre obiectivele SONY! Află despre importanța și caracteristicile de bază ale obiectivelor, marcajele Sony, gamele de obiective, tipuri de obiective, luminozitatea lor, stabilizarea, filtrele șamd.

20 de resurse foto gratuite – învață din ele!

F64 îți incurajează pasiunea pentru fotografie și te ajută cu 20 de resurse foto gratuite! De la articole editoriale, la tutoriale și cursuri, am făcut o selecție cu reprezentanți de la noi, dar și din afară.

ghid pentru FOTOGRAFII PE TIMP DE PLOAIE

În acest mini-ghid foto urmează să afli:
  • CUM POȚI PUNE ÎN VALOARE VREMEA PLOIOASĂ
  • RECOMANDĂRI DE ECHIPAMENTE
    SETĂRILE ȘI ACCESORIILE NECESARE
  • TIPS & TRICKS PENTRU FOTOGRAFIEREA PLOII
  • BONUS! FOTOGRAFIEREA CURCUBEULUI
    La finalul ghidului te așteaptă și informații despre fotografierea curcubeului, pentru a profita din plin de soarele de după ploaie și de curcubeul rezultat.

18 sfaturi pe care orice vlogger ar trebui să le știe

Uneori, poate fi o adevărată provocare să te ocupi de canalul de Youtube, să generezi conținut de calitate etc. Ți-am pregătit o listă cu sfaturi și lucruri pe care orice vlogger ar trebui să le cunoască.

10 lucruri pe care e bine să le știi când ești fotograf începător

De-a lungul timpului, am primit destul de multe întrebări, mesaje, feedback la modul general de la cei aflați la început de drum și care accepta sintagma fotograf începător. Astfel, adunând tot mai multe întrebări și informații, a apărut ideea acestui articol.

Pregătește-te pentru un 3 aplicatii ale filtrului de polarizare

Afla cele trei motive pentru care ai nevoie de un filtru de polarizare. Pe scurt, este filtrul care retine lumina polarizata pe un anumit plan si lasa sa treaca lumina polarizata pe planul opus.

4 sfaturi pentru fotografierea portretelor de familie de Paște

Paștele este acea perioadă în care ai ocazia să realizezi portrete familiei tale de care să vă amintiți peste mulți ani de acum încolo.

7 idei de fotografii de Paște pe care ar trebui să le încerci

De la ouă decorate, la culori și texturi vii, am pregătit o listă cu idei creative și amuzante de fotografii de Paște.

20 idei de cadouri pentru pasionatii de foto-video

E adevarat ca se apropie sărbătorile, însa lista momentelor pe care le poți găsi pentru a face un cadou cuiva este aproape infinită, astfel că nu ai nevoie de pretexte.
Tocmai de aceea ne-am gândit ca ar putea fi util un articol cu recomandări de cadouri pe care i le poți oferi unui pasionat de fotografie.

Pastele este un moment propice pentru o sesiune foto de familie, existand atatea si atatea lucruri faine de care te poti lega pentru a obtine acele imagini pe care le vei pastra apoi in albume si le veti rasfoi cu drag peste ani.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.