DJI lansează DJI RS 3 și DJI RS 3 Pro

DJI anunță lansarea produselor DJI RS 3 și DJI RS 3 Pro. DJI RS 3 oferă o experiență de fotografiere flexibilă și eficientă creatorilor de conținut. Ușor și elegant, oferă stabilizare profesională și control eficient pentru mai multă libertate creativă și posibilități nelimitate. DJI RS 3 Pro extinde caracteristicile puternice ale DJI RS 3, oferind soluții pentru profesioniști. 

Mai multe detalii despre DJI RS 3

Montarea unei camere pe RS 3 este rapidă și convenabilă, fără a fi necesară reechilibrarea cadranului după înlocuirea unei baterii sau a cardului de memorie.Un nou buton de reglare fină pe axa de înclinare permite camerei să alunece înainte sau înapoi cu o precizie milimetrică. 

Blocări automate ale axei

Când gimbalul este oprit, tot ce trebuie să faci este să apeși și să menții apăsat butonul de pornire, iar cele trei axe se deblochează în timp ce gimbalul se extinde automat, permițându-ti să îl folosești în doar câteva secunde. Dacă apeși și menții apăsat butonul de pornire, acesta se va plia și se va bloca automat.

Controlul obturatorului fără fir

Prin implementarea Bluetooth Dual Mode, RS 3 acceptă controlul declanșatorului fără fir, permițându-ți să economisești timp și efort la fiecare utilizare. După asocierea cu Bluetooth-ul, poți controla înregistrarea video și foto prin simpla apăsare a butonului de înregistrare de pe stabilizator. Camerele asociate anterior se pot reconecta automat după prima utilizare, eliminându-se necesitatea unui cablu de control al camerei.

Raport excelent greutate - utilitate

Cântărind doar 1,3 kilograme, RS 3 poate fi ținut cu ușurință într-o singură mână, în timp ce capacitatea sa de încărcare de 3 kilograme este mai mult decât suficientă pentru a susține camerele.

Algoritmul de stabilizare RS3, aflat la a treia generație

Datorită unui algoritm de stabilizare RS 3 de ultimă generație, RS 3 oferă o stabilitate îmbunătățită în orice domeniu. Atunci când ai nevoie de rezultate și mai fine, poți activa modul SuperSmooth. RS 3 va îmbunătăți stabilizarea, oferind imagini clare chiar și în scenarii de mișcare rapidă sau când sunt utilizate obiective cu focala de 100mm.

Contol imediat

În comparație cu ecranul alb-negru al lui RSC 2, RS 3 este echipat cu un ecran tactil  color OLED de 1,8 inchi cu un afișaj cu 80% mai mare. De asemenea, acceptă majoritatea setărilor aplicației Ronin, oferind un control intuitiv și precis împreună cu interfața de utilizator reproiectată. 

Rotirea cadranului frontal îți permite să controlezi zoom-ul sau focalizarea. De asemenea, poate fi personalizat pentru a controla obturatorul, diafragma, ISO, făcându-l extrem de eficient pentru operarea cu o singură mână. 

Transmisie video eficientă

RS 3 acceptă Ronin Image Transmitter, pentru a transmite fluxuri live HD direct pe un dispozitiv mobil. Distanța maximă de transmisie este de 200 de metri. Un smartphone poate fi atașat și la portul NATO de pe RS 3.

O baterie construită pentru profesioniști

Noul grip oferă o durată de funcționare extinsă, până la 12 ore, suficiente pentru a face față folosiri continue pe tot parcusul zilei. Acceptă încărcare rapidă PD de 18 W cu un timp de încărcare de doar 2,5 ore.

Mai multe detalii despre RS 3 Pro

DJI RS 3 Pro este o variantă avansată a lui DJI RS 3. RS 3 Pro folosește brațe extinse din fibre de carbon pentru a permite mai mult spațiu de echilibrare pentru camerele profesionale. De asemenea, camera poate fi montată mai stabil, și poți instala chiar un suport pentru obiectiv.

Pentru a asigura procesul de echilibrare, a fost adăugat un buton de reglare fină pentru axa de înclinare pentru a deplasa camera înainte sau înapoi mai precis, chiar și până la milimetru. 

Desginul structural optimizat al lui RS 3 Pro asigură că greutatea sa rămâne aceeași cu cea a lui RS 2, în timp ce capacitatea sa de încărcare este robustă, de 4.5 kilograme, oferind un sprijin puternic într-un corp ușor.

Un ecran tactil color OLED mare de 1,8 inchi încorporat mărește dimensiunea ecranului cu 28% în comparație cu RS 2, făcându-l incredibil de convenabil pentru setarea parametrilor, verificarea stării fotografierii și încadrarea subiecților urmăriți.

Pentru a ușura focalizarea, tehnologia de focalizare LIDAR de la Ronin 4D este disponibilă și pe DJI. Noul Range Finder LiDar (RS) poate proiecta 43.200 de puncte de distanță pe o distanță de 14 metri. Dispune, de asemenea, de o cameră încorporată cu o distanță focală echivalentă de 30 mm și un FOV larg de 70 de grade, care răspunde nevoilor de focalizare ale majorității scenariilor. În comparație cu tehnologia convențională de focalizare, sistemul de focalizare LiDar nu trebuie să se bazeze pe textura suprafeței subiectului. Acest lucru este util în medii cu lumină scăzută sau în scenarii complicate cu mai multe subiecte și are ca rezultat o focalizare excepțional de stabilă. Acceptă atât modul Wide, cât și modul Spot. În modul Wide, telemetrul detectează automat subiectul și urmărește focalizarea. În modul Spot, utilizatorii pot încadra manual sau pot atinge subiectul pentru a focaliza.

Acestea sunt noile produse de la DJI:

Tu deții echipament de la DJI și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.