DJI lansează camerele DJI Ronin 4D-6K și 8K

DJI anunță cu mândrie lansarea unei noi serii de echipamente dedicate în primul rând filmărilor de înaltă rezoluție: DJI Ronin 4D-6K si 8K. Cele două camere se laudă cu imagini cinematografice, un gimbal cu 4 axe, focalizare LIDAR și transmisie și control video wireless, eficientizând filmarea și fotografierea. Designul lor modular este proiectat să funcționeze cu accesorii diverse, oferind mai multe posibilități creative.

Specificații cheie

  • design modular
  • cameră cu senzor full-frame
  • înregistrare internă ProRes 6K/8K/75fps
  • stabilizare activă pe 4 axe
  • focalizare LiDAR
  • sistem de transmisie și control wireless

Mai multe informații despre camerele DJI Ronin 4D-6K și 8K

Cele două camere DJI Ronin 4D-6K și 8K oferă un design complet unic. 

Diferența dintre cele două camere este reprezentată de capacitatea de filmare în 6K, respectiv 8K (în plus, pachetul DJI Ronin 8K vine cu o capacitate adițională de 1TB PROSSD pentru capturarea și stocarea imaginilor de calitate superioară). Dincolo de acest aspect, cele două camere au aceleași caracteristici, după cum urmează:

Fabricat cu fibră de carbon, aluminiu și magneziu, corpul solid integrează sistemele de imagistică, stabilizare și focalizare, precum și transmisie video wireless. Acest lucru evită configurarea care necesită timp și permite fotografierea mult mai rapidă. Utilizatorii se pot bucura acum de designul compact, împreună cu posibilitățile extinse ale accesoriilor modulare.

Camera X9 Full Frame poate înregistra intern în ProRes și acceptă 14+ trepte de gamă dinamică, ISO nativ dublu, filtre ND incorporate cu 9 trepte și monturi de obiective interschimbabile. 

În videoclipuri, pot fi surprinse toate detaliile, la o calitate impecabilă. Atunci când vorbim de camera DJI Ronin 4D 8K, înregistrarea în 8K oferă opțiuni creative fără precedent, cu mai multă flexibilitate în decuparea, recompunerea și stabilizarea videoclipurilor în procesul postării. 

Focalizarea automată este rapidă,precisă și fiabilă chiar și în medii slab luminate. Forma de undă LiDAR face focalizarea manuală mai intuitivă și mai convenabilă. De asemenea, focalizarea automată oferă o experiență de neegalat.

Axa Z elimină efectiv mișcarea verticală a camerei și funcționează cu senzori vizuali și Active Track Pro pentru a îți permite să creezi imagini fluide și stabile fără efort.

Tehnologia de transmisie video O3 Pro adaugă benzi de frecvență DFS și permite transmisia video 1080p/60fps. Acceptă un transmițător cu mai multe receptoare și poate controla de la distanță setările cadranului, focalizării și camerei.

Produse recomandate

Tu deții un produs de la DJI și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Camera X9 Full Frame poate înregistra intern în ProRes și acceptă 14+ trepte de gamă dinamică, ISO nativ dublu, filtre ND incorporate cu 9 trepte și monturi de obiective interschimbabile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.