Super amintiri în fotografii! Fă-ți Cadou o Ședință foto de Crăciun

Sărbătorile nu se lasă niciodată fără amintiri prețioase. Fiind principala perioadă din an în care putem într-adevăr să profităm de compania celor dragi, să petrecem împreună, să ne oferim cadourile mult așteptate, de ce să nu rămânem și cu fotografii pe măsura momentelor petrecute? Bucuria este molipsitoare, iar ședințele foto de Crăciun reprezintă modalitatea perfectă de a aniversa sărbătorile de iarnă și de a împărtăși ulterior cu cei dragi fotografiile. Știm bine cât de mult așteptă părinții și bunicii imagini noi cu nepoții și copii lor, iar noi ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu recomandări de fotografi și studiouri unde puteți încerca o experiență foto aparte.

Dacă doriți să vă faceți cadou vouă sau celor apropiați o ședință foto dedicată cu tematica de Crăciun, am selecționat pentru voi câțiva fotografi super talentați și experimentați, pe care îi recomandăm cu încredere. Fie că sunteți locați în București sau nu, veți regăsi mai jos studiouri din marile orașe ale țării. Lista se va actualiza, iar dacă ești interesat de un fotograf în alt oraș, lasă-ne în comentarii detaliile și încercăm să găsim o soluție!

București

Pitești

Cluj

Oradea

  • Mihai Roma – Povestitorul de nunți
  • Days Like These Photography – Chitu Veronica
  • Crina Popescu
  • Bogdan Zop
  • Venus Five – Dragoș Constantin
  • Bogdan Preda Photography
  • Portretul tău – Cristina Valentina Bors și Alexandru Roibu
  • Belle Art Photography – Alex Păsărelu
  • Fotodia – Cristi Coman
  • Julius Paul
  • Puzzle Family, Baby and Newborn Photography – Bogdan Muresan 
  • Andreea Boros
  • Visual Stories – Andrei Alexa
  • Magic Photo Events-Studio – Dobai Călin 

Craiova

Constanța

Galați

Râmnicu Vâlcea

Târgoviște

  • Florin Stefan
  • Marian Sterea
  • Adora Studio – Paulian Prajitura
  • Titus Marius
  • Blitz Studio – Ștefan Chelmu
  • Sabin Neacșa
  • Studio Foto Dumbrava – Daniel Dumbrava

București

Mihai Roman – Povestitorul de nunți

Mihai Roman este fotograf profesionist de nunta, botez sau cununie civila (și nu numai), din București. Dacă ești din București programează o ședință într-un decor ideal pentru familie, cuplu sau copii, într-un super studio. Apropierea Crăciunului cu pași repezi este o bucurie, deoarece acestea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade a anului, motiv excelent pentru a face fotografii cu toată familia.

Days Like These Photography – Chitu Veronica

Cadoul de Crăciun anul acesta poate fi o ședința foto pentru prieteni, familie sau persoana iubită. Alege o ședință foto alături de Days Like These Photography și bucură-te de decorul magic special pregătit pentru a surprinde magia sărbătorilor de iarnă.

Crina Popescu

Crina Popescu te invită să experimentezi una dintre cele trei variante de ședințe. Ședința foto de Crăciun, dedicată celor dragi, copiilor sau întregii familii, ședința foto de Crăciun ne aduce cel mai îndrăzneț decor al anului. O să te întâmpine cu atât de multe luminițe încât vei fi fascinat, alături de cei mici, de multitudinea de culori sclipitoare. Ședința foto baby Christmas și ședinta foto family Christmas, unde vei exprima bucuria sărbătorilor de iarnă alături de întreaga familie.

Bogdan Zop

Bogdan Zop te invită să te bucuri de cele două decoruri noi, iar pentru cei ce îi vor trece pentru prima data pragul studioului, a refăcut și decorul de anul trecut.

Venus Five – Dragoș Constantin

Bogdan Preda Photography

Bogdan Preda te așteaptă la o ședință foto de Crăciun, cu 2 decoruri distincte (un decor exterior Pădurea Magica Înzăpezită & Cozy Livingroom- ambele construite cu drag) , în spiritul sărbatorilor de iarnă unde te va întâmpina cu mare entuziasm.

Portretul tău – Cristina Valentina Bors și Alexandru Roibu

Belle Art Photography – Alex Păsărelu

Pitești

Fotodia – Cristi Coman

Asa cum v-a obișnuit, în fiecare cei de la Fotodia realizează un decor cu tematica de Crăciun în care să poată oferi cadrul perfect pentru surprinderea bucuriei de sărbători. Au transformat o parte din decor într-un cadru de vis, cu accente aurii și nuanțe calde, o bucătărie magică în care să faceți vestiții biscuiți pentru Moș Crăciun și un balansoar dedicat pentru poveștile citite lângă șemineu. Cealaltă parte a încăperii este inspirată din vacantele petrecute într-o cabană rustică, cu nota festivă, pereții cu textura gri, lumini sclipitoare care atârna în toată camera.

Cluj

Julius Paul

Julius Paul este fotograf de nuntă, familie și fashion din Cluj-Napoca. Pentru Julius Paul fotografia este mai mult decât un job! Dincolo de tehnică, tehnologie, editare și lumină, pentru Julius Paul fotografia este un mod de a spune o poveste. Tuturor ne plac poveștile, creștem cu ele și trăim în ele în fiecare zi. Anul acesta Julius Paul ți-a pregătit patru decoruri în stiluri diferite pentru o ședință foto de neuitat! Cele patru decoruri, Sufragerie, Elegant Vintage, Luxury White și Cozy tent au fost special create pentru a se potrivi personalității tale. 

Puzzle Family, Baby and Newborn Photography – Bogdan Muresan 

Andreea Boros

Andreea Boros a explorat lumea fotografiei încă din liceu și a fascinat-o atât de mult încât a luat decizia de a face din asta o carieră. Cel mai drag îi este să facă portrete, pentru că poate surprinde emoții și povești care dăinuiesc.

Visual Stories – Fotografi de Familie, Portret și Boudoir

Indiferent de perioada grea pe care o resimțim, cu toții iubim spiritul Crăciunului. Magia sărbătorilor înseamnă miros de scorțișoară, cozonac fierbinte, măr copt și cetină de brad. Toate se îmbină într-un decor unic de familie. O ședință foto de Crăciun alături de piticii tăi sau, de ce nu, de partenerul tău, poate să te poarte cu gândul și cu starea de spirit departe, la iernile în care ningea ca în povesti și te încălzeai la gura sobei. Vino în studioul Visual Stories pentru a avea parte de momente unice într-o atmosferă caldă și relaxată. 

Oradea

Magic Photo Events-Studio – Dobai Călin 

Craiova

Florin Stefan

Florin Stefan este fotograf profesionist în Craiova, iar anul acesta te invită să descoperi “Mansarda lui Stefan”. Dacă vrei și tu sa rezervi o ședință foto de Crăciun, lasă-i un mesaj și o să se ocupe de magia sărbatorilor. 

Constanța

Marian Sterea

Cunoscutul fotograf Marian Sterea iubește fotografia, iubește să transforme momentele acelea imperfecte în emoții perfecte și iubește să lucreze cu lumina și oamenii din jurul meu. Marian Sterea te invită să descoperi lumea văzută de acesta prin obiectivul aparatului foto! A schițat, desenat, decupat, montat, iar astfel a apărut un moș simpatic care completează restul decorului și cu ajutorul căruia realiză ședințe foto de care sa vă bucurați peste ani.

Adora Studio – Paulian Prajitura

Ador Studio organizează an de an sesiuni foto de Crăciun. Întotdeauna au încercat să facă decoruri interesante, dar în acest au reușit să facă ceva cu totul și cu totul deosebit. Au adus polul nord direct la ei în studio. Vei găsi munți cu zăpadă, brazi, o sanie, un iglu, chiar și un urs polar. Se va pescui la copcă, te vei încălzi seara la un foc și ca sa simți un pic de Crăciun totuți va fi prezent și un EschiMoș!

Titus Marius

Galați

Blitz Studio – Ștefan Chelmu

Fotografia este mai mult decât o imagine, iar BlitzStudio este locul unde transformă simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase. BlitzStudio te așteaptă cu mult entuziasm și energie la ei în studio, fiind pregătiți să dăruiască cele mai prețioase amintiri de pus în ramă. Au pregătit 2 decoruri tematice rupte din basm, împodobite cu brazi, jucării, luminițe și ornamente colorate, pentru a recrea atmosfera caldă și veselă din perioada Crăciunului.

Râmnicu Vâlcea

Sabin Neacșa

Târgoviște

Studio Foto Dumbrava – Daniel Dumbrava

Poate te-ar mai interesa și următoarele articole:

Cum alegi un cadou pentru cineva pasionat de fotografie?
Ghid complet de cumpărare – Cadouri ideale pentru părinți și fotografii familiști
Cele mai bune cadouri pentru pasionații de tehnologie în 2021

Lasă-ne în comentarii și alte studiouri sau fotografi pentru ședințele foto de Crăciun!

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.