Sony Electronics devine furnizorul de echipamente pentru USA TODAY NETWORK

Sony Electronics Inc. lider global în domeniul imagisticii, și Gannett Co, Inc., operatorul rețelei USA TODAY NETWORK care acoperă peste 250 de instituții media naționale și locale, inclusiv platforma USA TODAY, anunță că Sony va deveni furnizorul de echipamente de imagistică pentru fotografii și jurnaliștii de la Gannett.

Organizația de știri premiată va oferi echipei sale acces la o gamă largă de produse de imagistică de la Sony, începând cu modelul flagship Sony Alpha 1 și cu gama de obiective interschimbabile G Master™. Livrarea kit-urilor de imagistică de la Sony pentru rețeaua Gannet va începe chiar în toamna anului 2021 pe anumite piețe.  

Cu un conținut care a fost distins chiar și cu prestigiosul premiu Pulitzer, informațiile oferite de Gannett vor ajunge la peste 150 milioane de oameni în fiecare zi. Echipa lor de foto și videojurnaliști este formată din peste 500 de profesioniști care acoperă mai mult de 10.000 de evenimente anual, producând aproape două milioane de imagini editate și mii de clipuri video originale în fiecare an.

Prezentarea de povești prin intermediul imaginilor a reprezentat o mare parte a misiunii organizației noastre, atât la nivel național, cât și local, cât și prin conținutul nostru sportiv. Suntem încântați să le oferim fotojurnaliștilor noștri echipamentele inovatoare de la Sony, pentru a le permite să surprindă momentele și emoțiile în moduri noi, în așa fel încât să completeze subiectele captivante ale USA TODAY NETWORK.

Bruce Odle, Președintele Imagn, agenția foto a Gannett

Pe lângă livrarea produselor, Sony va sprijini rețeaua Gannett cu oferte extinse de servicii pentru produse, oferind în același timp asistență directă pentru jurnaliști foto și video care participă la numeroase evenimente cheie din domeniu.

Suntem extrem de încântați că putem colabora cu Gannett, una dintre cele mai mari organizații de știri din lume, cu un angajament de neegalat în ceea ce privește furnizarea de știri multimedia și crearea de conținut digital. Gannett USA TODAY NETWORK este un brand de știri inovator și cu tradiție, care păstrează esența jurnalismului local și reinventează tehnicile de transmitere a știrilor naționale. Suntem onorați că au ales să își echipeze jurnaliștii cu produsele de imagistică de la Sony și suntem încrezători că le vor permite să capteze, să comunice și să împărtășească povești în moduri pe care nu le-au mai experimentat până acum.

Yang Cheng, Vice President of Imaging Products and Solutions Americas Sony Electronics.

.

produse recomandate

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Camera revoluționară Sony Alpha 1 marchează o nouă eră în imagistica profesională
Top 10 aparate foto pentru începători în 2021
De ce să fii fan Sony, cu Marian Sterea

Tu deții un aparat foto de la Sony și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *