Împărtășim oferte – ce zici de niște cadouri?

Paștele se apropie cu pași repezi și la fel și nevoia de a găsi cadourile portivite pentru cei dragi, indiferent că sunt pasionați foto-video sau nu. Totuși, cum F64 este un magazin dedicat pasiunii pentru imagine, noi îți sărim în ajutor pentru o parte din lista ta de daruri, mai exact cea pentru prietenii și rudele care vor să ajungă la următorul nivel în fotografie și, de ce nu, poate îți vei dori și tu ceva din sugestiile noastre, iar dacă bugetul nu va fi suficient, sigur vei găsi catre cine să propui, subtil, că ți-ai dori un anumit aparat foto, precum kit-ul Nikon D7500.

Împărtășim

Însă hai să trecem împreună prin ofertele noatre de cadouri, căci și anul acesta le împărtășim cu voi!

În primul rând, dacă tot am început cu Nikon, te invităm să descoperi și ce alte aparate, obiective și accesorii mai avem disponibile. Dacă însă ești fan al fotografiei pe film, nu te-am uitat nici pe tine. La F64, te așteaptă Polaroid Originals, care cu siguranță îți vor aduce amintirile la viață instant, și o gamă variată de produse Lomography, de la accesorii, rame la aparate.

Ne întoarcem acum în zona de digital. Ai un aparat foto, mai toată lumea are un aparat foto, cu atât mai mult prietenii tăi, dacă împărtășiți această pasiune. În timp ce un body de aparat îl schimbi mai greu, obiectivele le schimbi mai des. Fie că vrei să încerci o nouă focală sau că ți s-a stricat în timp. Așadar, F64 îți pune la dispoziție o gamă largă de oferte la obiective de la mai multe branduri. Printre acestea se numără: Tamron, Sony, Sigma și Panasonic.

Și dacă vrei să surprinzi natura cum în sfârșit înflorește, poate ai vrea să dai o tură cu o dronă sau să o faci cadou cuiva drag care de ceva timp spune că ar vrea să-și ia zborul, fotografic vorbind. Găsești aici ofertele noastre la DJI.

Iar dacă mai degrabă crezi că prietenii tăi sunt interesați de camerele de acțiune, fie că alegi un produs Kitvision sau că te uiți peste Ofertele de la GoPro, cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

O altă arie a fotografiei care a crescut exponențial în ultima vreme, este fotografia cu telefonul. Fratele sau sora ta mai mică sunt începători și încă descoperă ce înseamnă încadrare și compoziție, iar în același timp vor să fie mereu conectați la social media și să aibă la dispoziție multe aplicații? Atunci uită-te peste telefoanele noastre. Apropo de asta, tu când ți-ai schimbat telefonul ultima dată? Poate Motorola sau râvnitul Huawei îți vor surâde.

Dacă cunoști pe cineva care este mereu preocupat să fie în formă sau la curent cu absolut tot, mai ales în perioada sărbătorilor, sigur i-ar fi de folos o brățară fitness sau un smartwatch.

Pentru că niciodată nu vei avea destulă baterie sau memorie, îți punem la dispoziție și carduri SanDisk Ultra și încărcătoare Hahnel.

Pentru pasionații de jocuri video, un controller Xbox Elite ar fi ideal, mai ales dacă vorbim de copii.

Majoritatea nu avem un aparat pe film instant și atunci, mereu se pune problema printării imaginilor semnificative. Poate că a venit momentul să invetești într-o imprimantă foto pentru a te scuti de drumuri și timp pierdut.

Totuși, unde o să cari toate astea? Am găsit și aici o soluție, mai ales întrucât gențile și rucsacii sunt mereu utile pentru oricine. La F64 ai de unde alege, descoperă ofertele la: Hama, Lowe Joby și PeakDesign.

Crezi că nu doar echipamentul și tehnica fac un fotograf? Te așteptăm pe tine și prietenii tăi la Atelierul intensiv de fotografie în 5 pași.

Nu uita că în afară de toate aceste promoții avem și multe materiale educaționale, ți le lăsăm și pe acestea mai jos:

Tips&Tricks pentru fotografii de Paste acasa

5 idei pentru a-ți oferi fotografiile drept cadouri

Cum alegi un cadou pentru cineva pasionat de fotografie?

Dacă noi împărtășim oferte anul acesta, tu ce împărtășești?

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.