Proiectul RomaniaNOW începe cu un concurs de fotografie cu premii de 22.500 euro

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri rezidențiale și hoteliere de lux, lansează inițiativa RomaniaNOW, care are ca scop promovarea brandului de țară. Proiectul debutează cu o campanie care oferă vizibilitate României la nivel internațional. Prima etapă o reprezintă un concurs internațional dedicat pasionaților de fotografie, unde premiul cel mare este de 10.000 euro. Valoarea totală alocată de către Nordis Group acțiunilor desfășurate anul acesta sub umbrela RomaniaNOW depășește suma de 300.000 de euro.

Inițiativa pornește de la motivația Nordis de a vedea valorile extraordinare ale României și își dorește să insufle spiritul de a promova imaginea țării în lume. Prin RomaniaNOW, Nordis Group propune cea mai amplă mobilizare de talent și forțe pentru a crește percepția pozitivă asupra României, promovând imaginea țării în campanii desfășurate în cele mai mari orașe ale lumii.

Prima acțiune sub umbrela RomâniaNOW este o campanie de branding de țară, în colaborare cu publicații internaționale etalon din domeniile de business, travel, lifestyle și campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orașe ale lumii. Această acțiune demarează în luna noiembrie cu un concurs de fotografie, urmat de lansarea unui album de artă fotografică și de organizarea unei Gale de Excelență. La Gală vor fi premiați câștigătorii concursului, iar albumul va fi pus în vânzare, urmând ca fondurile obținute să fie direcționate spre campanii de awareness internaționale ce au ca scop promovarea imaginii României.

Concursul de fotografie RomaniaNOW este menit să arate frumusețea și potențialul țării. Fotografii amatori sau profesioniști sunt invitați să înscrie lucrările în concurs, urmând apoi să fie selectați și premiați de un juriu internațional format din experți în domeniul artistic, printre care îi amintim pe Catrinel Menghia, cunoscută publicului larg sub numele de Catrinel Marlon, actriță internațională, și reprezentanți ai publicațiilor internaționale de renume Condé Nast și National Geographic.

Am creionat RomaniaNOW cu intenția de a promova frumusețile țării, business-uri, branduri, personalități românești și povești de succes. Concursul de fotografie stă la baza unei campanii ample de brand de țară, care va oferi expunere internațională. Anul viitor ne propunem să repetăm acest model de inițiativă pentru alte campanii de promovare a valorilor României din domenii variate

Emanuel Poștoacă - Fondator și Președinte Nordis Group,

Pe data de 1 Decembrie 2021, cu ocazia Zilei Naționale a României, fotografiile câștigătoare vor avea parte de vizibilitate internațională, fiind proiectate în campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orașe ale lumii – New York, Tel Aviv, Londra, Dubai, Paris.

Cum participi la concurs?

Publică pe profilul personal de Instagram o fotografie care să surprindă frumusețea României, dintr-un unghi unic în perioada 4 – 21 noiembrie 2021. Inspira-te din temele: arhitectură, artă, istorie, sport & aventură, natură, faună, viață rurală & urbană.

Folosește în postare hashtag-ul #RomaniaNOW, urmărește și dă tag conturilor @nordis_group și @romanianow.official.

Strânge cât mai multe like-uri la fotografia ta, până pe 21 noiembrie și asigură-te că ai urmat toți pașii din regulament!.

La finalul perioadei de înscriere, juriul va alege din cele mai apreciate fotografii, 26 imagini câștigătoare..

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

Suntem curioși, tu vei participa la acest concurs și dacă da, ce tematică este preferata ta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.