(c) Luke Stackpoole

Cel mai nou concurs de fotografie Alpha Universe a început!

Știm că fotografii se pot inspira de oriunde. Având în vedere că mulți dintre noi ne-am petrecut majoritatea timpului în casă anul trecut, organizatorii concursului de fotografie Alpha Universe vor să vadă ce imagini ați captat din confortul locuinței voastre. Fie că este vorba de un portret al unei persoane dragi pe canapea, de priveliștea de la fereastra dormitorului, de cerul nopții presărat cu stele sau de o fotografie delicată a florilor de pe masa din bucătărie. Ce înseamnă cu adevărat acasă pentru dumneavoastră?

Concursul este organizat pe contul de Instagram Alpha Universe, iar premiile includ cele mai noi echipamente Sony. Participarea la concurs va fi valabilă din fotografiile postate pe Instagram în perioada 19 februarie 2021 – 4 aprilie 2021. Juriul va alege trei imagini câștigătoare.

Premiile constau în:

Premiul I:

Alpha 7C + FE 28-60mm f/4-5.6 kit or FE 35mm f/1.4 G Master (la alegerea câștigătorului)

Premiul II:

Câștigătorul premiului II va putea alege unul din aceste obiective:

20mm f/1.8 G
35mm f/1.8
85mm f/1.8
90mm f/2.8 Macro G OSS

Premiul III

Sony RX100 V

Înscrierile vor fi evaluate pe baza nivelului de creativitate, originalitate și impact vizual/emoțional al imaginii, iar câștigătorii vor fi anunțați pe canalele de socalizare aferente Sony Alpha Universe.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *