(c) Luke Stackpoole

Cel mai nou concurs de fotografie Alpha Universe a început!

Știm că fotografii se pot inspira de oriunde. Având în vedere că mulți dintre noi ne-am petrecut majoritatea timpului în casă anul trecut, organizatorii concursului de fotografie Alpha Universe vor să vadă ce imagini ați captat din confortul locuinței voastre. Fie că este vorba de un portret al unei persoane dragi pe canapea, de priveliștea de la fereastra dormitorului, de cerul nopții presărat cu stele sau de o fotografie delicată a florilor de pe masa din bucătărie. Ce înseamnă cu adevărat acasă pentru dumneavoastră?

Concursul este organizat pe contul de Instagram Alpha Universe, iar premiile includ cele mai noi echipamente Sony. Participarea la concurs va fi valabilă din fotografiile postate pe Instagram în perioada 19 februarie 2021 – 4 aprilie 2021. Juriul va alege trei imagini câștigătoare.

Premiile constau în:

Premiul I:

Alpha 7C + FE 28-60mm f/4-5.6 kit or FE 35mm f/1.4 G Master (la alegerea câștigătorului)

Premiul II:

Câștigătorul premiului II va putea alege unul din aceste obiective:

20mm f/1.8 G
35mm f/1.8
85mm f/1.8
90mm f/2.8 Macro G OSS

Premiul III

Sony RX100 V

Înscrierile vor fi evaluate pe baza nivelului de creativitate, originalitate și impact vizual/emoțional al imaginii, iar câștigătorii vor fi anunțați pe canalele de socalizare aferente Sony Alpha Universe.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.