Cele mai bune cadouri pentru creatorii de conținut în 2023

În apropierea fiecărei sărbători, aproape toți ne confruntam cu o dilema: ce fel de cadouri să le fac persoanelor importante din viața mea? Lucrurile se complică și mai mult atunci când cei dragi ție sunt creatori de conținut și sunt la curent cu tot ceea ce este nou pe piață la nivel de echipamente și accesorii. 

Ai crede că este dificil să cauți un cadou potrivit pentru un creator de conținut, însă adeseori ei sunt în căutare de accesorii și echipamente care să le facă munca mai ușoară și apreciază originalitatea, care poate veni și sub forma cadourilor DIY. Pentru a te ajuta să alegi cadoul perfect anul acesta, iată recomandările noastre de echipamente și accesorii necesare și extrem de utile creatorilor de conținut, indiferent de hobby și de tipul de conținut pe care îl fac.

Testate

 Plăcute

 Apreciate

Recomandate

Audio-Technica ATH-M50X - Casti profesionale pentru monitorizare in studio

 

Căștile reprezintă un accesoriu nelipsit din viața creatorilor de conținut. Căștile Audio-Technica ATH-M50X îndeplinesc condițiile necesare pentru a fi căștile perfecte, sunt confortabile atunci când sunt purtate, au  o calitate a bass-ului bună, astfel încât să nu “zgârie” timpanul și oferă o izolare fonică față de exterior la capacitate maximă. Experimentezi un sunet mai precis, pozițional și o imersiune mai mare în jocuri, muzică și videoclipuri.

 

Specificații cheie:

 

  Frecvență răspuns 15 – 28000 Hz

  Driver 45mm

  Putere max. de intrare: 1600mW la -1kHz

  Sensibilitate 99dB

  Impedanță 38 Ohmi

Audio-Technica AT2020USB+ Microfon Condenser pentru Studio USB

 

Un microfon de calitate prezintă, în principal, două funcții importante: înregistrează sunetul clar izolat de zgomotele de fundal și este rezistent în timp. Dacă ești în căutarea celui mai bun microfon pentru live streaming, Audio-Technica AT2020 este varianta perfectă! Este considerat un microfon profesional deoarece îndeplinește o funcție importantă de care orice creator de conținut digital s-ar bucura: are încorporat un condensator cardioid de înaltă calitate.

 

Specificații cheie:

 

 Frecvență răspuns 20-20.000 Hz

 Rată de eșantionare 44.1/48 kHz

 Jack pentru căști 3.5mm TRS (stereo)

 Alimentare USB (5V DC)

 

Godox CL10 LED Webcasting Ambient Light Lampa LED RGB

Lampa poate fi controlată cu ajutorul telecomenzii cu infraroșu inclusă în pachet sau prin aplicația pentru smartphone pe care o puteți descarcă. Sistemul de răcire silențios este util atunci când vrei să filmezi. Poate fi încărcată de la o sursă USB sau de la priză cu adaptorul USB inclus. Este o lampă LED RGB full-tuning portabilă, care se alimentează de la o sursă USB, cu diametrul de 19.3 cm. Îți permite să alegi dintre 36.000 de culori și să ajustezi nuanță (hue), saturația sau intensitatea culorilor. 

Specificații cheie:

 

  RGB: nuanța, saturație, control al intensității

  Telecomandă IR, aplicație pentru smartphone

  Baterie încorporată, 39 de efecte speciale

  36.000 de culori selectabile, diametru de 7,6 “

Fancier Vlogging Studio Kit 6 in 1

Pachetul este complet pentru realizarea de vlog-uri și streaming-uri la calitate profesională, direct de pe telefonul mobil. Acest kit îți permite să imbunătățești calitatea materialelor pe care le înregistrati pentru platformele online (YouTube, Facebook, Instagram, TikTok), asigurând o calitate ridicată a sunetului și a imaginii, precum și numeroase posibilități de ajustare a unghiurilor de fotografiere și filmare.

Specificații cheie:

 

  Ideal pentru vlogging, streaming și crearea de conținut pentru platformele de social media (YouTube, Facebook, Instagram, TikTok)

  Permite ajustarea înălțimii și a unghiurilor

  Îmbunătățește calitatea sunetului și a luminii

  Tip cap bilă

Kathay V01S Selfie Stick cu Lampa LED Ring Light

Este accesoriul perfect pentru iluminarea fotografiilor cu smartphone-ul sau aparatul foto. Este portabil și demontabil, suportul este unul din cele mai versatile accesorii pentru fotografiile și video-urile cu smartphone-ul. Cele trei intensități corespund la trei tonuri care te iluminează perfect cu orice ocazie, în interiorul încăperilor sau afară. Este ideal pentru filmări, poze fashion, poze și video reclame social media, machiaj și vlog.

Specificații cheie:

 

  Rotire 360°

  Bluetooth 4.0

  Intensitate lumină rece: 6500k

  Intensitate lumină calda : 2900k

DJI Osmo Mobile 6 Sistem de Stabilizare pentru Smartphone

Avand stabilizare pe 3 axe si fiind echipat cu o tija de extensie incorporata, dispozitivul extraordinar de usor Osmo Mobile 6 descatuseaza intregul potential al telefonului dvs. mobil. Designul magnetic pliabil face configurarea mai usoara ca niciodata, transportarea si depozitarea mai convenabile si poate porni automat dupa depliere. 

Specificații cheie:

 

  Stabilizare pe 3 axe

  Ușor și palpabil

  ActiveTrack 5.0

  Aplicație dedicată DJI Mimo

Velbon P-Max Trepied 36-131 cm

Velbon P-Max este un trepied foto-video cu cap panoramic 3-way 360°, care se poate de asemenea înclina pe orizontală și verticala. Mânerul asigură o panoramare precisa, iar picioarele au câte 5 secțiuni și se blochează printr-un sistem de răsucire, astfel se poate strânge sau desface rapid. Trepiedul masoara 35 cm când este strâns, fiind compact și ușor de transportat, ideal pentru călătorii. Poate fi folosit la o înălțime cuprinsă între 36 și 131 cm.

Specificații cheie:

 

  Cap panoramic 3-way

  Înălțime: 36-131 cm

  Dimensiune strâns: 35 cm

  Blocare picioare: prin răsucire

Fancier GS-165 Fundal Pliabil Chroma Verde 165x200 cm

Fundalul Chroma Verde este soluția perfectă pentru realizarea unui fundal verde  în studiouri foto, video sau chiar acasă. Cu ajutorul acestuia poți obținere un fundal virtual pentru poze și filmări profesioniste, întâlniri virtuale pe Zoom sau chiar pentru streaming pe YouTube. Este realizat dintr-un sistem Roll-Up, se strânge la bază transformându-se într-o geantă cu care poate fi transportat ușor. Când îl desfaci, dispune de un mecanism de blocare automat.

Specificații cheie:

 

  Ușor de instalat

  Materialul nu se șifonează

  Pliere facilă

  Pregătește scena pentru transmisia unui fundal virtual 

Godox LR120B Lampa LED Circulara

Godox LR120 Bi-Color LED are o formă distinctivă și o temperatura variabilă a culorii de la 3000-6000K pentru a se potrivi cu alte corpuri de iluminat, condiții de lumina ambientală sau doar pentru expresie creativă. Lumina poate fi montată pe un cap de prindere opțional sau pe stand, permițând fotografierea cu un efect fin, mătăsos, aproape fără umbre, care este măgulitor pentru tenul subiectului ales.

Specificații cheie:

 

  Temperatura culorii: 3000-6000K

  CRI / TLCI: 90

  Suport pentru telefon flexibil

Boya BY-WM3D Linie Wireless cu Microfon Incorporat

BOYA BY-WM3 este o linie wireless cu microfon recomandat pentru înregistrări cu smartphone-ul, tableta, camere video, PC etc. Cu dimensiuni compacte, autonomie mare a acumulatorului și compatibilitate cu o gamă largă de dispozitive, este alegerea perfecta pentru live streaming de acasă, podcasturi etc. Se încarcă în carcasa inclusa în pachet sau printr-o sursă de alimentare externă cu ajutorul cablului cu conector USB-C.

Specificații cheie:

 

  Ideal pentru utilizare cu iPhone, iPad, iPod, DSLR, camcordere

  Arie acoperire semnal: 20m (făraă obstacole)

  Acumulator încorporat, încărcare și pairing direct în carcasa de transport

  Adaptor Lightning, 3.5mm, TRS & TRRS incluse

Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadou să oferi creatorilor de conținut din viața ta, cu un cupon F64 vei merge la sigur!

Cupon cadou F64

100 lei
  • Cuponul Cadou F64 este valid timp de 12 luni din momentul activarii
Popular

Cupon cadou F64

200 lei
  • Cuponul Cadou F64 este valid timp de 12 luni din momentul activarii
Popular

Cupon cadou F64

500 lei
  • Cuponul Cadou F64 este valid timp de 12 luni din momentul activarii
Popular

BONUS! Ca să surprinzi momente cât mai frumoase în această iarnă ți-am pregătit un ghid cu adevărat special!

De ce sa descarci acest ghid?

Sărbătorile nu ne lasă niciodată fără amintiri. Fiind cam singura perioadă din an în care putem întradevăr să profităm de compania celor dragi, de ce să nu rămânem și cu fotografii pe măsura momentelor petrecute? Vei găsi în acest ebook o mulțime de informații despre cum să creezi amintiri magice în fotografii care surprind spiritul acestei perioade.

 

În acest ghid foto urmează să afli:

 Sfaturi generale pentru fotografii de Crăciun și amintiri de neuitat

 Sfaturi utile pentru fotografierea pomului de Crăciun

 7 sfaturi pentru fotografierea mesei de Crăciun

 Tips & tricks pentru fotografierea ploii

 Cum alegi un cadou pentru cineva pasionat de foto-video

 BONUS! Fotografii reusite cu artificii!

F64 îți urează mult succes în alegerea cadourilor perfecte pentru prietenii tai!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.