DJI lansează drona Mavic Mini 2

DJI lansează astăzi drona Mavic Mini 2. Performanța impresionantă, calitatea uimitoare a imaginii și videoclipurile creative sunt doar la câteva atingeri distanță. Cu Mavic Mini 2, poți explora o perspectivă complet nouă, suprinzând cele mai frumoase momente din viața ta.

Caracteristici cheie

  • Ultra-ușoară și pliabilă
  • Timp maxim de zbor de 31 de minute
  • Transmisie video de 10 km
  • Nivel 5 de rezistență la vânt
  • Video 4K de claritate superioară
  • Moduri inteligente și fotografii rapide

Bucură-te de greutatea ușoară

Cât de ușoară este DJI Mini 2? Cântărind mai puțin de 249 grame, se poate asemăna cu greutatea unui măr și se potrivește perfect în palma ta. Compact și convenabil, Mini 2 este partenerul ideal de călătorie, transformând modul în care capturați amintirile preferate.

Mică, dar puternică

Datorită funcțiilor intuitive și avansate ambalate într-un cadru portabil, DJI Mini 2 oferă libertate completă oriunde și oricum doriți să creați. Indiferent dacă fotografiați pe o plajă pustie sau capturați detaliile unei reuniuni de familie distractive, Mini 2 se poate ocupa cu toate acestea.

Performanță puternică

Cu o durată maximă de viață a bateriei de 31 minute, DJI Mini 2 oferă suficient timp pentru a compune fotografia perfectă. Mini 2 poate rezista vânturilor de nivelul 5 și poate decola la o altitudine maximă de 4000 de metri, astfel încât imaginile sunt stabile chiar și atunci când zburați de-a lungul unei linii de coastă sau deasupra unei păduri alpine.

Transmisie video OcuSync 2.0

Mini 2 acceptă până la 10 km de transmisie video HD și are capacități excelente de anti-interferență, oferindu-vă posibilitatea de a zbura mai departe și de a vedea mai clar.

Retrăiește cele mai bune momente prin filmări care uimesc

Gimbal cu trei axe cu cameră 4K

Este ca și cum ai apăsa butonul de redare al amintirilor tale. O cameră de 12 MP oferă conținut garantat pentru a impresiona. Împreună cu video 4K/30fps și un gimbal motorizat pe trei axe, Mini 2 asigură o calitate uimitoare a imaginii, care rămâne uniformă indiferent cât de aventuros devine pilotajul.

Zoom 4x

Zoomul digital 4x o face mai sigură și mai convenabilă atunci când treceți între diferite compoziții și distanțe ale fotografiilor.

Stăpâniți instantaneu fotografia aeriană

Cu doar câteva atingeri, DJI Mini 2 înregistrează și filmează automat videoclipuri la nivel profesional pentru a le distribui direct pe social media. Fie că sunteți un începător sau ați căpătat experiență, aplicația DJI Fly vă ajută să produceți rezultate impresionante, completate de coloane sonore și filtre.

Panorama – Arătați cât de epică este viziunea dumneavoastră

DJI Mini 2 generează capodopere panoramice aproape instantaneu.

Fotografii îmbunătățite

Aplicația DJI Fly oferă optimizare inteligentă, încorporată, a fotografiilor. Aplicația îmbunătățește automat calitatea imaginilor după descărcarea unei fotografii.

Creativitatea la îndemâna oricui

Zbor simplificat pentru conținut uimitor

DJI Mini 2 optimizează cu atenție experiența utilizatorului și funcțiile inteligente. Datorită decolării automate și deplasării precise, funcționarea este mai simplă și sigură ca niciodată.

Descoperiți o nouă aventură

Nu sunteți sigur unde să zburați? Planificați-vă itinerariul în avans cu aplicația DJI Fly.

Pe lângă acest element, aplicația DJI Fly va recunoaște când Mini 2 este aproape de smartphone-ul dumneavoastră și se va conecta automat la dronă, apoi va sincroniza fotografiile și videoclipurile selectate.

DJI Mini 2 oferă performanțe puternice într-un corp foarte ușor. Mini 2 este alegerea ideală pentru începătorii și creatorii de conținut care doresc să treacă la următorul nivel.

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.