De ce ai nevoie de un DJI OM 4?

Trăim într-o eră a creatorilor de conținut. Trăim vremuri interesante și din ce în ce mai mulți oameni vor să creeze conținut. Pentru acești creatori de conținut, există mai multe așa zise instrumente care sunt menite să-i ajute să facă acest conținut mai ușor, mai repede, mai bine.

Vali Bărbulescu a testat stabilizatorul de imagine DJI OM 4, un astfel de instrument care ajută creatorii de conținut să realizeze videoclipuri mai stabile.

În continuare, îți prezentăm 5 motive pentru care merită să achiziționezi acest stabilizator de imagine, dacă ești creator de conținut

1. Calitatea conținutului

Conținutul unui videoclip, indiferent că este unul pe care îl faceți într-un restaurant sau alte locații, trebuie să arate bine. Oamenii vor să vadă ceva frumos. DJI OM 4 vine în ajutorul creatorilor de conținut pentru un conținut mai bun, mai de calitate.

2. Sistemul de prindere

Până acum, acest sistem de prindere era un pic anevoios, pentru că trebuia să pui telefonul într-o clemă în stabilizator. Acum, prinderea magnetică îl face foarte ușor de utilizat. Shortcut-ul permite comutarea între portret și landscape.

3. Tracking-ul

Acest device, cu aplicația lui nativă, poate să urmărească un subiect, un lucru important pentru creatorii de conținut.

4. Panoramele

Când ajungi undeva și ai un cadru larg și lași instrumentul să facă singur panorama, acolo creatorii de conținut încep să se diferențieze.

5. Felul în care te prezinți ca și creator de conținut

Prima impresie contează întotdeauna. Dacă filmezi cu acest stabilizator de imagine, vei arăta pro. Oamenii vor ști deja că tu ești un creator de conținut care își face treaba, care se implică, care vrea să vină cu ceva mai mult decât majoritatea.

Pentru mai multe detalii despre stabilizatorul de imagine DJI OM 4 și despre motivele pentru care acesta este un aliat pentru creatorii de conținut, vă invităm să urmăriți acest videoclip:

produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *