DJI lansează camera de acțiune DJI Pocket 2

DJI anunță astăzi lansarea camerei DJI Pocket 2. Având dimensiuni mici și fiind extrem de portabil, DJI Pocket 2 este o cameră mică care vă permite să capturați singur momentele memorabile. Echipat pentru a stabiliza mișcarea și a face fotografii clare, Pocket 2 vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a crea imagini de neuitat.

DJI Pocket 2 se potrivește perfect în mână, geantă sau buzunar, astfel încât să îl puteți transporta oriunde.

Specificații cheie

Captură rapidă

Efecte Glamour pentru selfie-uri de calitate

Panoramă high definition

Active Track 3.0

Timelapse

Story Mode

Editor AI

Tehnologia DJI Pocket 2 este excelentă pentru fotografii creative, cum ar fi cele realizate cu expunere îndelungată. Efectul Glamour vă permite să împărtășiți întotdeauna cel mai bun selfie. Oferind o vedere unghiulară de 93 de grade, Pocket 2 permite capturi mai flexibile și fotografii perfect compuse pentru social media.

Indiferent de modul în care vă mișcați, DJI Pocket 2 vă menține în fotografie cu Active Tracker 3.0. Opțiunea de timelapse vă permite să transformați orele în secunde, iar Motionlapse adaugă o mișcare lină camerei. Hyperlapse folosește EIS pentru a menține un cadru stabil.

Modul Story folosește șabloane video și muzicale pentru realizarea unor mini-filme interesante în doar câteva mișcări. Astfel, DJI Pocket 2 este potrivită pentru creatorii de conținut. În plus, AI Editor combină automat clipurile.

 

Stabilizare avansată

Care este secretul lui DJI Pocket 2? Gimbalul cu trei axe stabilizează camera pentru mișcări netede. Această tehnologie este de asemenea excelentă pentru fotografii creative, cum ar fi cele cu expunere îndelungată.

O viață bună este plină de culoare, iar DJI Pocket 2 vă invită să împărtășiți acest lucru. Cu video HDR, Pocket 2 separă expunerea nivelurilor în funcție de zonă și stratifică imaginea, astfel încât filmările să apară cu detalii de natură reală. Tehnologia DJI Matrix Stereo înregistrează sunetul cu atât de multe detalii reale, încât vă permite să retrăiți scena.

Urmărește-ne în continuarea pentru a afla detalii despre lansări de produse dedicate creatorilor de conținut!

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *