DJI anunță două produse noi

DJI anunță astăzi lansarea a două produse noi: gimbalul DJI RS 2 și stabilizatorul de imagine DJI RSC 2.

DJI RS 2

DJI RS 2 nu este doar un gimbal – este o soluție de neegalat pentru cinematografia dinamică. Fiecare element de design este conceput pentru a oferi stabilizare camerelor de top din industrie.

Specificații cheie

 • LCD Screen – Ecran tactil color
 • Stabilizare superioară
 • Posibilități infinite
 • Claritate cinematografică
 • Convenabil construit pentru utilizare instantanee
 • Cea mai bună baterie de până acum

Construcția din fibră de carbon adaugă o rezistență incredibilă și o ușurință atunci când vorbim de brațele axei. Ecranul LCD Color vă permite să reglați rapid parametrii și să utilizați toate caracteristicile aplicației Ronin. În timp ce DJI RS2 este optimizat pentru a captura fotografii unice cu o singură mână, este de asemenea proiectat să fie o soluție pentru filmarea profesională. Nu contează cât de complexă este fotografia ta, DJI RS 2 se adaptează pentru ca tu să îți atingi viziunea.

DJI RSC 2

Rezultate la nivel profesional pot fi obținute fără efort cu DJI RSC 2. Acest stabilizator compact pentru camerele mirrorless și DSLR are un design pliabil și caracteristici intuitive, fiind potrivit pentru cineaști și creatori de conținut.

Specificații cheie

 • Design pliabil și compact
 • Compatibil cu camerele mirrorless și DSLR
 • Stabilizare superioară
 • Focus precis
 • Sistem de transmisie a imaginii RavenEye
 • Manevrarea ușoară a oricărei fotografii
 • Mai multe moduri de a crea

Designul pliabil al RSC 2 înseamnă transport și depozitare ușoară, împreună cu extinderea unor opțiuni de fotografiere. Poți fi creativ cu cele șase configurații ale RSC 2 care oferă versatilitate chiar și celor mai complexe fotografii. Cadranul fontral oferă focalizare precisă în orice scenariu și operație cu o singură mână. Puteți transmite videoclipuri 1080p, regla parametrii cadranului și chiar modifica setările camerei de la 200m cu o latență de doar 60ms.

Poți plasa precomandă la ambele produse, iar livrarea se va realiza începând cu 31.10.2020

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre cele mai noi lansări de produse.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.