De ce o strategie de transmisie în direct este o necesitate pentru marketing

Transmiterea în direct în marketing nu mai este o noutate – videoclipurile live schimbă modul în care brandurile interacționează cu publicul lor. O strategie în privința videoclipurilor live implică spectatorii în moduri imediate și autentice în care alte formate de social media nu pot. Iar marketerii sunt atenți, 28% investind mai mult în streaminguri live.

Clienții se așteaptă la aceste videoclipuri la fiecare pas al procesului de examinare. Pentru a răspunde acestei cereri în creștere, brandurile experimentate găsesc noi modalități de a utiliza instrumente precum Vimeo, LinkedIn Live, Facebook Live etc.

Live Streaming – Prezent și viitor

  • 91 de milioane de abonați vor utiliza transmisia în direct până în 2024
  • Față de anul trecut, sunt cu 47% mai multe transmisii live
  • Transmiterea în direct a înregistrat 1,1 miliarde de ore în 2019
  • 80% din public ar prefera să urmărească videoclipuri live decât să citească un articol de blog
  • 82% preferă videoclipuri live de la un brand în detrimentul postărilor sociale
  • 62% dintre consumatori sunt mai susceptibili să aibă o percepție negativă asupra unui brand care publică videoclipuri de proastă calitate
  • Videoclipurile dintr-un landing page pot crește conversia cu 80% sau mai mult
  • După vizionarea unui videoclip, 64% dintre utilizatori au mai multe șanse să cumpere un produs online

Livestreaming-ul de a transforma evenimente de sute de persoane în milioane de spectatori, de a conecta birouri globale și de a ajunge la audiențe de o scară inedită pentru lansări de produse și alte astfel de prezentări.

Există mai multe opțiuni de transmisie live decât oricând. Sunteți gata să explorați o strategie de livestreaming pentru marketingul video? La F64.ro avem o mulțime de echipamente de calitate dedicate livestreaming-ului, de la camere și obiective la lumini și accesorii.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.