Tedy Necula creează un Curs Premium de Video Content Marketing

Tedy Necula în parteneriat cu F64.ro lansează primul Curs Online Premium de Video Content Marketing de pe piața românească. Tedy Necula este cunoscut ca regizor atât pentru lungmetrajul Coborâm la prima, care se găsește pe Netflix, cât și pentru campaniile de video content inspirațional pe care le-a creat pentru branduri cunoscute, împreună cu Necula.agency.

Cursul online de video content marketing va fi adresat antreprenorilor care vor să convertească, fie în vânzări, fie în brand awareness, de asemenea marketerilor și agenților de social media ori videografilor care vor să facă un business profitabil din video.

Cursul va fi împărțit în 8 capitole care acoperă toată aria de cunoștințe necesară în video.

  • Video Making Crash Course – școala de video/film într-o ora
  •  10 tipuri de Video Content pentru Branding Personal
  • 10 tipuri de Video Content pentru PRODUSE / SERVICII
  • 10 tipuri de Video Content INSPIRAȚIONAL
  •  10 tipuri de Video Content pentru Instagram, Facebook,
    Youtube, Linkedin
  • Content derivat din video
  • Strategie de promovare video content pe Social Media -Un an întreg de video content.
  • 20 de proiecte (case studies) step by step de la idee, creație, challenge-uri, regie, edit, livrare, viralizare.

Cursul se lansează în curând.

“În cursul ăsta am pus tot ce știu eu din experiența de 15 ani de când fac video content inspirațional pentru branduri. Mă întristează des când văd că antreprenorii încă se tem să facă video dar se uită cu jind la brandurile care produc video content wow și convertesc cu el. Așadar am gândit acest curs ca un ghid practic, de la A la Z, indiferent de nivelul la care ești, dacă nu ai
mai făcut video și te temi de interacțiunea cu camera, sau dacă ești experimentat și vrei să duci business-ul la nivelul următor.

Primul capitol va fi despre tot ce trebuie să știi creativ și tehnic ca să produci video de calitate. Lucruri simple fără detalii multe tehnice. Tot aici avem o lecție mare despre editare, un aspect de care încă se lovesc antreprenorii. Și înainte de asta o lecție despre cum gândești în cadre ca un regizor.

Capitolul următor se referă la creșterea brandului personal prin video content. Absolut esențial de când a apărut YouTube și video este assetul tău numărul unu în marketing. Așadar aici învățăm Cum faci primele 5 video-uri în care povestești la cameră, Cum faci un portret video care va fi cartea ta de vizită în online, un video letter pentru vânzări, un video și multe altele.

Următorul capitol este despre video content care marchează produsele sau serviciile tale, Cum faci un film de prezentare, un Story video, un testimonial demn de 2020, un Meet the Team video, Branded vlog, webinar, packshot – adică filmare de produs,etc.”

Am dedicat un capitol pentru specialitatea mea, pentru care clienții mă caută și anume videourile inspiraționale. aici te învăț, Cum să faci un video cinematic, sau unul emoțional, care inspiră și devine viral. Capitolul ăsta te duce în liga mare a brandurilor puternice care aleg să comunice esența umană, altfel poziționându-se aproape de inima clientului. Este genul ăla de video content Îți aduci aminte în fiecare zi de faptul că ești om și îți arată lucruri esențiale pe lângă care trecem în fuga noastră zilnică. În capitolul ăsta îți arăt cum faci un Manifesto, sau un CSR video, un flashmob și cum atingi inimile follower-ilor brandului.

Îți prezint 20 de studii de caz, campanii video de succes pe care le-am făcut, de la nevoia clientului, la idee, pitch, scenariu, concert vizual, regie, producție, și remontăm fiecare clip ca să înțelegi totul pas cu pas.

Sunt tare bucuros să parteneriez cu F64 și să lansăm un curs complet pe zona asta. Nu mai dureaă mult până apare dar între timp ți-am pregatit Ebook-ul free “25 de Tipuri de Video Content care Convertesc”.

Pe Tedy Necula îl găsiți și pe Netflix:

 

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre cele mai noi evenimente și cursuri relevante pentru comunitatea foto-video.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.