Canon student port folio reviews Visa Pour L’Image, 2019. pic:Paul Hackett

Canon lansează Canon Connected, un hub educaţional gratuit, dedicat iubitorilor de fotografie

Canon Europe anunţă lansarea platformei Canon Connected, un hub cu conţinut gratuit, creat pentru a educa, inspira şi oferi o optiune de timp liber de calitate fotografilor amatori şi videografilor. Videoclipurile, realizate de Ambasadorii Canon şi de comunitatea de cineaşti, experţi şi influenceri din Europa, vor fi încărcate pe hub cu regularitate, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a profita de aceasta perioadă fără precedent pentru a învăţa ceva nou sau pentru a-şi perfecţiona tehnica.

Mulţi fotografi profesionişti şi cineaştii au fost afectaţi de măsurile restrictive de carantinare impuse în toată lumea, care le-au impactat capacitatea de a lucra şi de a călători. Canon Connected le oferă acestora oportunitatea de a-şi face cunoscute experienţa, cunoştinţele şi talentul în faţa unei comunităţii virtuale de fotografi amatori, permiţându-le să rămână în siguranţă acasă.

Canon Connected le oferă acestor povestitori o multitudine de opţiuni pentru a crea şi împărtăşi conţinut premium. Acoperind o paletă largă de subiecte relevante, videoclipurile includ sfaturi, idei şi tutoriale pentru toţi cei interesaţi să înveţe de la specialiști sau doar să îşi perfecționeze abilităţile de fotografiere şi filmare.

Cei care vizitează hub-ul Canon Connected vor putea alege dintre videoclipurile produse de unii dintre cei mai apreciaţi şi de succes fotografi şi cineaşti din lume: câştigătorul premiului Pulitzer, fotograful Daniel Etter, fotograful de documentare şi expediţii, Ulla Lohmann, renumita editorialistă Wanda Martin, care explică în detaliu cum îţi poti amenaja un studio acasă. În plus, fotograful de sporturi extreme, Richard Walch, oferă cele mai bune sfaturi despre vlogging, iar fotograful de familie, Helen Bartlett, vine cu sfaturi despre cum poți fotografia copiii aflaţi mereu în mișcare.

Ambasadorii Canon asociaţi cu Canon Connected:

 • SFATURI DE TOP
 • Daniel Etter – fotograf câştigător al premiului Pulitzer rememoreaza poveştile din spatele unora dintre cele mai faimoase fotografii ale sale.
 • FOTOGRAFA DE ACASĂ
  Ulla Lohmann – specializată în fotografia de călătorie, expediţie şi aventură, vine cu idei creative despre cum să surprinzi o imagine dinamică atunci când deplasarea este limitată.
 • FOTOGRAFIE SPORTIVĂ ACASĂ
  Eddie Keogh – cu peste 35 de ani de experienţă în domeniul fotografiei sportive la cel mai înalt nivel, Eddie oferă sfaturi despre cum poţi face fotografii sportive acasă şi în grădină, înlocuind jucătorii cu animalele de companie şi fanii cu membrii familiei.
 • STĂPÂNIȚI TEHNICI DE LUMINĂ
  Sanjay Jogia – fotograf de nunţi de lux, specializat în nunţile inidiene, oferă sfaturi despre utilizările creative ale luminii şi importanţa acesteia în fotografie.
 • FREELANCERI
  Wanda Martin – având o experienţă vastă în domeniul editorialelor şi al fotografiei de portret, Wanda oferă sfaturi despre cum iti poti transforma casa într-un spaţiu de fotografiere interesant şi creativ.
 • POTRETE DE FAMILIE
  Helen Bartlett – fotograf de familie foarte apreciat, oferă sfaturi pentru fotografia de familie, utile fie că eşti acasă sau în deplasare.

Susie Donaldson, ITCG Marketing Director la Canon Europe, afirmă: “Sunt foarte fericită că,  în aceste vremuri dificile, putem sustine reţeaua de Ambasadori Canon şi comunitatea de fotografi entuziaşti. Canon Connected va găzdui un conţinut video inspiraţional şi educativ, extrem de variat, care va ajuta comunitatea noastră să descopere şi să dezvolte noi tehnici de fotografiere, stând în siguranță acasă. Acest demers va continua mult timp după ce restricţiile vor fi ridicate.“

Mai mult ca niciodată, este important pentru fotografii şi videografii profesionişti, precum şi pentru fotografii amatori, indiferent de domeniul în care activează şi de opţiunile tehnice, să se unească şi să impartaseasca cunoştinţele inestimabile cu o comunitate pasionată, care le-a stat mereu alături.

Pentru informaţii suplimentare despre Canon Connected, vizitaţi:

https://www.canon-europe.com/pro/canon-connected

https://www.youtube.com/user/CanonEurope

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.