(c) Rotund Perfect

F64 partener la Photo Perfetto 2020

Anul acesta vom fi parteneri la cea de-a patra ediție Photo Perfetto. Sibiul este pentru a patra oară gazda unui eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografia de eveniment. Photo Perfetto reprezintă o întrunire cu tradiție a fotografilor de nuntă din România. Evenimentul va avea loc în intervalul 31 iulie – 2 august, la Muzeul Astra Sibiu.

Un număr impresionant de 18 speakeri, fotografi de renume din țară și străinatate, premiați în toate competițiile de profil vor urca pe scenă în fața voastră pentru a vă vorbi despre fotografia de eveniment, foto-jurnalism, fotografia experimentală de stradă sau cea de studio. Într-o mare măsură vor fi abordate teme privind prelucrarea și post-procesarea fotografiilor.

 

Un specialist în Fonduri Europene o să vă îndrume spre cele mai potrivite programe de finanțare pentru afacerile voastre.

În calitate de parteneri la Photo Perfetto 2020, vom pune la dispoziție cele mai noi echipamente, precum și ocazia de a testa aceste echipamente.

Pentru un cost modic de participare de 250 RON o să aveți acces la cele 2 zile de conferințe, la surprize și premii și o super petrecere. Pentru un cost suplimentar aveți posibilitatea să participați la unul dintre cele 9 workshop-uri de fotografie și videografie și astfel să vă îmbogățiți în mod substanțial bagajul de cunoștințe.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre cele mai noi evenimente importante pentru comunitatea foto-video.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.