Călătorie foto culinară în Jurilovca

F64 și fotografii Marian Sterea, Marius Tudor și Cătălin Săvulescu vă invită într-o călătorie foto culinară în încântătorul ținut Jurilovca, o incursiune de trei zile ( 21-23 iulie) alături de pescari în acest tărâm dintre mare și cer. Ce ne așteaptă? Vom urmări călătoria peștelui de la pescar la tigaie. Vom surprinde răsăritul alături de pescari. Vom admira îndemânarea și grija cu care aceștia prind peștii. Ne vom bucura de aroma și gustul peștelui proaspăt. Vom fi alături de cei trei fotografi cu o mulțime de echipamente de testat.

De ce să vii la acest workshop?

Workshop-ul de fotografie de la Jurilovca nu este o excursie, nu este o lecție de fotografie și nici una de gătit pește. Este mult mai mult. Este călătorie experiențială.

Pe scurt, obiectivul principal pentru fiecare participant este alcătuirea unui set de imagini în care să îmbine atât fotoreportajul, fotografia de portret cât și fotografia de mâncare pentru a ilustra experiența la Jurilovca.

Fiecare zi va avea teme fotografice, exercitii de lumină cat si fotografie de: portret, peisaj si produs.

Vei avea ocazia să testezi echipamentele de la F64 într-un cadru natural deosebit, unic în România.

Ce facem
Fotografiem intens. Vom aborda intens fotografia de reportaj, portret și fotografia culinară și vom testa cele mai noi echipamente de la Ff64.
Când
21 iulie – 23 iulie - Sosirea se face marti dimineata iar check out-ul se face vineri pana la cel mult ora 12:00
Cost - 360 Euro
Sunt incluse cazarea pentru trei nopți plus micul dejun și accesul la toate prezentările și activitățile. Nu sunt incluse mesele de prânz și cina și transportul până la locație.
Previous
Next

Cine sunt Marian Sterea, Marius Tudor și Cătălin Săvulescu?

Marian StereaMarius Tudor și Cătălin Săvulescu vă arată cum să fotografiați locul, oamenii și mâncarea din Jurilovca, de la idei și sfaturi în momentul fotografierii la analiza fotografiilor de peste zi. Workshop-ul este compus din fotografie de reportaj și din fotografie culinară însă are elemente de fotografie de peisaj și de portret.

Să aflăm în cele ce urmează mai multe despre cei trei fotografi:

Marian Sterea

Marius Tudor

Cătălin Săvulescu

Marian Sterea este co-fondator al celei mai importante comunități de fotografi de nuntă și evenimente din România, WEDDCAMP Comunity, și unul dintre inițiatorii 2CreativeWorkshop

Cum se prezintă Marian Sterea pentru cei care nu îl cunosc?

“Iubesc fotografia, iubesc să transform momentele acelea imperfecte în emoții perfecte. Și iubesc să lucrez cu lumină și oamenii din jurul meu. Pentru mine fotografia nu este despre cele mai scumpe sau noi camere. Altminteri, banii îi investesc cu drag în echipamente, mai ales dacă este vorba despre lumini. Pentru mine, chiar și astăzi rămân valabile cuvintele lui Annabel Williams: Fotografia este 90% psihologie și 10% tehnică.”

 

Marius Tudor este fotograf de nuntă de mai bine de 10 ani și este pasionat de fotografia de stradă, sport și călătorie.

A fotografiat peste 500 de nunți pe 5 continente, a fost implicat în mai multe proiecte sociale, este co-fondatorul celei mai importante comunități a fotografilor de nuntă din România, WEDDCAMP Community, și este unul dintre inițiatorii 2CreativeWorkshop.

În fotografia de nuntă, se mândrește cu următoarele realizări:

  • Top 20 ISPWP Spring 2016, SLR Lounge Best 100 International Photographers,
  • Top 5 MyWed Photographer of the Year in 2016,
  • Finalist MyWed Contest 2014,
  • Top 50 Fearless Photographers. în 2014,
  • Top 10 UK Wedding Photography Select și
  • Mențiune de Onoare IPA, categoria nunți, în 2015.

Cătălin Săvulescu este un fotograf profesionist, cu o experiență de peste 12 ani în fotografia comercială, având un vast portofoliu de clienți, de la restaurante, până la cabinete profesionale individuale și corporații.

De asemenea, a predat fotografie de produs la Dalles și CPPC (Centrul de Pregătire Profesională în Cultură), a fost lector pentru mai mule discipline foto în cadrul Festivalului de Arte Vizuale – Vama sub Lumini de Oscar și a avut numeroase workshop-uri de fotografie comercială, și nu numai.

Iată ce ne povestește Cătălin Săvulescu: 

“Fotografia reprezintă acel ceva fără de care viața mea nu ar avea niciun înțeles. Fotografia îmi este mereu aproape, îmi este pasiune,  îmi este refugiu și îmi este sursa venitului. Fotografia a fost dintotdeauna o componentă importantă a mea, este felul în care mă descriu, este felul în care mă exprim.”

 

Vă așteptăm alături de fotografii Marian Sterea, Marius Tudor și Cătălin Săvulescu să pornim într-o călătorie savuroasă și să testăm echipamentele de la F64 într-un cadru magnific. Nouă ne era dor de asta, suntem convinși că și vouă.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.