Concurs de fotografie Sony Days – Explorează fără limite

În perioada 17-24 iunie te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe platforma de concurs F64, în cadrul Zilelor Sony. Concursul este intitulat Sony Days- Explorează fără limite. Indiferent că vorbim de vacanțe în locuri exotice sau în orașe de un farmec aparte, apreciem imaginile care sunt bine compuse, încadrate, echilibrate cromatic, dar mai ales pe cele care transmit o poveste despre locul vizitat. Înscrie 3 fotografii din portofoliul personal realizate în vacanțele tale și ai șansa de a câștiga printuri cadou la calitate profesională, format A3, cu fotografiile înscrise în concurs.

Tematica concursului

Participanții pot înscrie maxim 3 imagini din portofoliul personal cu tematica Vacanță.  Imaginile pot avea orice format sau orientare ( portrait, landscape, pătrat etc.) și pot fi procesate minim ( levels, contrast, saturație etc.). Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.

La acest concurs, vor fi acceptate doar fotografii realizate cu aparate Sony.

Pentru mai multe detalii vă invităm să citiți regulamentul complet al concursului.

(c) Dorin Bofan

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini – 17-24 iunie
  • jurizare – 25-29 iunie
  • anunțarea câștigătorilor – 30 iunie

Pe data de 30 iunie, la ora 20:00, cei doi jurați, fotografii Dorin Bofan și Horia Bogdan, vor comenta fotografiile câștigătorilor într-o sesiune LIVE.

(c) Horia Bogdan

Premiile

Primii 10 clasati vor primi printuri (maxim 3 printuri/castigatori) la calitate înaltă, format A3, cu imaginile inscrise în concurs. Vă recomandăm să aveți disponibil și fișierul de rezoluție maximă pentru print, în eventualitatea că veți câștiga.

Caserarea este realizată pe mousse-carton (foam-board) alb, de 5 mm grosime, cu agățători speciale de mousse-carton.

De asemenea, jurații vă vor oferi un feedback LIVE cu privire la imaginea înscrisă în concurs, pe data de 30 iunie, de la ora 20:00.

Câștigă ocazia de a-ți pune pe perete fotografia preferată din vacanțele tale! Înscrie cele mai originale imagini din portofoliul personal, suntem curioși să călătorim virtual alături de voi, admirând imaginile înscrise în concurs.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *