Actualizarea firmware-ului DJI Mavic Mini permite controlul manual al expunerii pentru video

Încă de la lansarea Mavic Mini de anul trecut, pasionații de drone au așteptat să se bucure de controlul manual asupra expunerii atunci când înregistrează videoclipuri. Acest lucru vă permite să capturați videoclipuri cu adevărat cinematografice, la setări de cea mai înaltă calitate, folosind filtrele de densitate neutră.

DJI a anunțat o nouă actualizare de firmware care, printre altele, asigură expunere manuală pentru videoclipuri. O adevărată veste bună pentru toți cei care dețin un Mavic Mini!

Iată ce aduce nou această actualizare a firmware-ului:

  • Adăugarea expunerii manuale pentru videoclipuri
  • S-au adăugat o rezoluție de 2,7 k 24fps și rezoluție 1080P 24/48 fps ( necesită DJI Fly v1.0.8 sau mai recent)
  • Adăugarea manuală a balansului de alb
  • Viteza de descărcare îmbunătățită pentru fotografii și videoclipuri
  • Stabilitate de zbor îmbunătățită în unele scenarii
  • Performanță optimizată a telecomenzii

Curios cum poți updata noul firmware de la Mavic Mini? În acest videoclip poți afla mai multe despre asta!

related products

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.