Air Remote TTL-S – Profoto in colaborare cu Sony

Postat de: F64 F64

Sony a anunțat în cadrul evenimentului Photokina 2016 din Koln, Germania o colaborare cu Profoto, prin care le oferă artiștilor fotografi o platformă care îi va ajuta să aducă la viață proiectele creative.

Colaborarea facilitează compatibilitatea între blițurile și echipamentele de lumini din portofoliul Profoto și camerele Sony cu obiective interschimbabile (ILC). Sony a licențiat către Profoto specificațiile tehnice pentru trei dintre modelele sale ILC, care vor permite companiei să dezvolte produse care vor oferi o experiență de iluminare deosebită pentru utilizatorii de camere foto Sony α.

profoto

Yosuke Aoki, director al diviziei pan-europene de Product Marketing, Digital Imaging și vice-președinte al Sony Europe Ltd. a declarat: „Pasiunea pentru fotografia de calitate este ceea ce avem în comun cu Profoto și suntem încântați că utilizatorii de camere α vor avea astfel oportunitatea de a-și lărgi posibilitățile de fotografiere.”

Primul produs din portofoliul Profoto care va beneficia de rezultatele acestei colaborări este Profoto Air Remote TTL-S, care asigură comunicarea wireless între blițul Profoto Air TTL și unele dintre cele mai bune camere foto α1 de la Sony. Air Remote TTL-S este un emițător radio wireless de mici dimensiuni care se montează pe patina de bliț a camerei foto Sony. Telecomanda permite măsurarea expunerii in mod TTL (through-the-lens) cu orice bliț Profoto AirTTL.

În modul TTL, fotografii nu trebuie decât să încadreze și să declanșeze, pentru că Air Remote TTL-S comunică automat cu blițul, pentru a obține expunerea perfectă. Air Remote TTL-S e echipat cu tehnologia Profoto High-speed Sync (în curs de patentare), mult mai rapidă, mai puternică și mai stabilă decât oricare altă soluție HSS de pe piață.

Sistemul Air Remote TTL-S va fi disponibil la începutul anului 2017, la prețul de aproximativ 310 euro.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top