(c) Vali Bărbulescu

Review DJI Mavic Mini cu Vali Bărbulescu

Ușoară dar puternică, DJI Mavic Mini este companionul perfect pentru toți cei care vor să surpindă momente într-o manieră nouă. Cu o greutate mai mică de 250 grame, Mavic Mini este aproape la fel de ușoară ca smartphone-ul dumneavoastră. Acest lucru asigură o portabilitate excelentă, plasând-o totodată în clasa de greutate cea mai redusă pentru dronele civile. Există o infinitate de motive pentru a vă dori să zburați.

Vali Bărbulescu a avut ocazia de a testa drona DJI Mavic Mini atât în oraș, cât și la munte. Despre experiența lui cu cea mai nouă dronă de la DJI puteți afla mai multe în acest videoclip:

Specificații cheie

  • Ultralight, greutate de doar 249 g
  • Timp maxim de zbor: 30 minute
  • Transmisiune video HD până la 4 km
  • Vision Sensor și GPS Precise Hover
  • Gimbal cu 3 axe
  • Rezoluție cameră 2.7K
  • Înregistrare și editare simplificate

Experiența lui Vali Bărbulescu cu DJI Mavic Mini

Dimensiunea dronei DJI Mavic Mini îți atrage atenția prima oară. La prima vedere, ai zice că este o jucărie. Cu toate acestea, este foarte stabilă. În condiții de vânt puternic, DJI Mavic Mini și-a demonstrat stabilitatea, acolo unde alte drone probabil nu ar fi făcut față.

DJI Mavic Mini funcționează doar pe sistemul wi-fi. În oraș, acest lucru se poate dovedi problematic uneori, în schimb în spațiile deschise conectivitatea este excelentă.

Unde zburăm?

DJI Mavic Mini nu trebuie înregistrată la Autoritatea Aeronautică din România, așa cum trebuie înregistrate toate dronele cu greutatea peste 500 de grame. Cu toate acestea, ea se supune în continuare regulilor generale ale zborului cu dronele.

Nu se zboară niciodată deasupra mulțimilor și în spații restricționate din punct de vedere aviatic. Deși este o dronă mică, dacă nu aveți grijă pe unde zburați cu ea, poate produce pagube.

Un lucru important de ținut minte este faptul că trebuie să manevrați drona în zonele unde o puteți vedea. De obicei se zboară cu un observator, cineva care urmărește în permanență drona din punct de vedere vizual.

Este foarte important să citiți manualul de instrucțiuni. De asemenea, puteți urmări tutoriale despre cum se zboară cu o dronă.

Pentru cine este potrivită drona DJI Mavic Mini?

În primul rând, DJI Mavic Mini este potrivită pentru începătorii care doresc să intre în lumea “dronaderilor”.

La fel de bine poate fi un back-up pentru un utilizator experimentat, care folosește de exemplu Mavic Pro 2.


Tu ce dronă folosești/ ce dronă ai vrea să îți cumperi? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.